Snovi se ostvaruju

Meghan Markle na svom je blogu još davno pisala o tome da želi postati princeza, a komentirala je i Kate!

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle sanjala je kao djevojčica da postane princeza, ali ne bilo kakva princeza.

Poput svake djevojčice na svijetu, i malena Meghan Markle sanjala je da jednog dana postane princeza, a snovi su joj se ostvarili.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Na svom starom blogu, koji je u međuvremenu ugašen, Meghan je jasno svima dala do znanja kako bi voljela postati princeza, ali ne bilo kakva. Napisala je kako bi se voljela poistovjetiti s moćnom titulom i priznala da ju ne zanima “spašavanje od strane zgodnog princa“,čak ni ako se eventualno uda za jednoga.

“Malene djevojčice sanjaju da postanu princeze. Ja sam oduvijek htjela biti She-ra, princeza moći. Za one koji ne znaju tko je ona, to je crtani lik iz 80-ih godina i blizanka He-Mana, poznata po svojoj snazi. Dakle, definitivno ovdje ne pričam o Pepeljuzi“, napisala je svojevremeno Meghan.

Njezina budućnost, odnosno sadašnjost zapravo su najbolji dokaz kako nikad ne možemo znati što nam život nosi. Meghan je također iskreno pisala o medijskoj pažnji usmjerenoj na princa Williama i Kate Middleton, kada je svijet tresla groznica njihova kraljevskog vjenčanja. “Čini se da odrasle žene zadržavaju dječje fantazije“, komentirala je tada vojvotkinja.

“Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja i neprekidnu komunikaciju o princezi Kate“, komentirala je.

Bio je to zapravo uvod u intervju s libijskom princezom Aliom Al-Seunussi zbog kojeg je “samu sebe morala uštipnuti“ jer je bila zvan sebe zbog e-mailove koje su razmjenjivale na temu njezina dobrotvorna rada, dok samo četiri godina kasnije i sama živi svoj kraljevski život.

Podsjećamo, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja u Windsoru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene