Meghan Markle razbjesnila je Camillu Parker zasjenivši nju i njezin govor na važnom joj događanju u Londonu.

Galerija


Meghan Markle podigla je veliku prašinu vrativši se iz Kanade u Veliku Britaniju kako bi s princem Harryjem prisustvovala njihovim zajedničkim službenim obavezama prije nego i službeno napuste kraljevsku obitelj.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

I dok su joj se Britanci razveselili i jedva je dočekali, čini se da je 37-godišnja Meghan neke već uspjela i poprilično naljutiti. Tako britanski mediji prenose da je vojvotkinja od Sussexa izazvala bijes kod Camille, supruge princa Charlesa, prekršivši obećanje da neće zasjeniti njezin dugo planirani govor o nasilju u obitelj u sklopu 10. godišnjice festivala "Women of the World" u Nacionalnom kazalištu.

Meghan se pojavila na spomenutom događanju i navodno je inzistirala da ju fotografiraju, nakon što ju je sama Camilla pozvala no na kraju se to ipak nije pokazalo kao dobra odluka jer ju je Meghan uzrujala, točnije bila je bijesna.

Supruga princa Charlesa planirala je svoj govor gotovo godinu dana, a Meghan ju je svojom pojavom u potpunosti zasjenila kada pojaviviši se u privatnom angažmanu. Fotografije s događanja objavila je i službenom profilu na Instagramu nje i Harryja čime je samo pogoršala stvari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday, The Duchess of Sussex, Royal patron of the National Theatre, visited the Immersive Storytelling Studio in London, where emerging technology like Virtual Reality is being used to develop new forms of emotive storytelling. Recently, The Duke and Duchess of Sussex also visited Stanford University where part of their learning journey included a virtual reality presentation that allows the user to experience life through another person’s point of view. The goal of this method of virtual reality is to enable us to better connect and empathise with each other as people, regardless of race, age or nationality. The Duchess is pictured here with Nubiya Brandon and her hologram, featured in the National’s exhibition ‘All Kinds of Limbo’, which is currently being presented at the Tate Modern. Photo © The Duke and Duchess of Sussex / Chris Allerton

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Camilli je posao vrlo važan, a njezina odluka da ju zasjeni bila je pomno isplanirana. Naravno, znalo se da će Harry i Meghan imati svoje obaveze u Londonu ovog tjedna, kao i neke privatne obaveze ali svi su se bili složili kako bi Camillin govor trebao biti prioritet. Nažalost, neki ljudi su imali druge ideje", izjavio je jedan od dužnosika kraljevske palače za The Mirror.

Meghanin potez je izazvaš šok i bijes u Palači jer je Meghan odbila poslušati što joj se reklo i prekršila važna obećanje, opet. 

Zvijezde kultnog filma ''Povratak u budućnost'' opet skupa nakon 35 godina, pogledajte kako izgledaju danas