Meghan Markle i princ Harry nakon šest tjedana pauze vratili su se službenim dužnostima.

Galerija


Voljeli ju ili ne, činjenica je da se Meghan Markle ne potkradaju modne pogreške.

Vezani članci Meghan Markle Cure detalji najiščekivanijeg intervjua: Prikazan dio u kojem Meghan iznosi nove optužbe protiv kraljevske obitelji! Meghan Markle, Princ Harry Fanovima kraljevske obitelji za oko je zapela jedna zanimljiva stvar vezana za Harryja, evo o čemu je riječ!

I dok je 38-godišnja bivša glumica, a danas vojvotkinja od Sussexa prava maherica u kršenju strogih pravila britanskog dvora, kada su u pitanju njezini modni odabiri, Meghan igra na sigurno te baš nikada ne griješi.

Barem je tako bilo dosad, no nakon što je prošlog utorka viđena sa svojim suprugom princem Harryjem u Londonu tijekom jedne od brojnih službenih dužnosti, vojvotkinja je dokazala kako je i ona samo žena od krvi i mesa.

Naime, u elegantnom smeđem izdanju duge suknje i dolčevite vojvotkinja je pozornost privukla i povećom mrljom od znoja ispod pazuha, no unatoč tome svoj je posao odradila besprijekorno, ne skidajući osmijeh s lica.

Ili nije primijetila nezgodnu mrlju ili nije dala da ju takvo nešto sputava, ne znamo, no unatoč tome, radilo se o još jednom odličnom izdanju.

S druge strane, princ je blistao u klasičnom plavom odijelu, a kao ni njegova lijepa supruga, nije skidao osmijeh s lica. Šuška se kako bi to moglo biti i zato što paru stiže druga beba, no palača o svemu još uvijek mudro šuti. 

Ni siromaštvo ni teški zdravstveni problemi nisu ju uništili kao toksični bivši dečko i njegovo vjenčanje