nisu je očekivali

Pogledajte kako je Meghan Markle dočekana pred palačom, izrazi lica okupljenih sve govore!

Meghan Markle - 10 Meghan Markle - 10 Chris Jackson/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 14 Meghan Markle - 19 Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 9 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 13 Meghan Markle - 15 Meghan Markle - 17 +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle izazvala podijeljene reakcije okupljenog mnoštva pred dvorcem Windsor, gdje se pojavila u društvu princa Harryja, princa Williama i Kate Middleton.

Nekadašnja slavna četvorka, prinčevi William i Harry te njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle okupili su se nakon dugo vremena te su zajedno pred dvorcem Windsor izašli pozdraviti mnoštvo koje je došlo odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Okupljanje je navodno dogovoreno spontano, na inicijativu princa Williama koji je odlučio ostaviti nesuglasice koje ima s bratom po strani u znak poštovanja prema njihovoj baki, a mnoštvo pred palačom pozdravilo ih je aplauzom i poklicima oduševljenja.

Četvorka se zatim išla zahvaliti svima koji su došli, no Meghan je kod okupljenih ljudi izazvala podijeljene reakcije.

I dok su joj se djeca i mladi uglavnom razveselili te su je grlili i davali joj cvijeće, od starije generacije dobila je nekoliko usiljenih osmijeha, dok je neki uopće nisu niti pogledali.

Inače, ovo je bilo prvo javno pojavljivanje dvojice prinčeva sa suprugama od Dana Commonwealtha u ožujku 2020. godine. Iako su Harry i Meghan prisustvovali proslavi platinastog jubileja kraljice ovog ljeta u Londonu, tada su se držali po strani i nisu fotografirani s Williamom i Kate. Meghan se nije pridružila Harryju ni kada se išao oprostiti s bakom u dvorac Balmoral, a navodno je to zatražio njegov otac, novoproglašeni kralj Charles III.

Harry i Meghan su u ožujku 2020. godine preselili u SAD, nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti. Od tada je njihov odnos s kraljevskom obitelji na klimavim nogama, a dodatno ga je upropastio intervju koji su dali Opri Winfrey i u kojem su iznijeli šokantne detalje svojeg života u palači, među ostalim i da je jedan član obitelji navodno bio zabrinut zbog boje kože njihova sina Archieja. U međuvremenu su dobili i kći Lilibet koja je nazvana po kraljici, ali prabaka ju je prvi put vidjela tek dan prije njezina prvog rođendana.

A koliki je razdor između nekoć složnih prinčeva, dokazali su kada su odlučili odvojeno obilježiti 25. godišnjicu smrti svoje majke princeze Diane, no čini se da ih je gubitak bake ipak uspio zbližiti.

Inače, William i Kate nakon smrti Elizabete II. i proglašenja Charlesa kraljem, dobili su tiltule princa i princeze od Walesa.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron Zac Efron Zac Efron Zac Efron (Foto: AFP) +14 Zac Efron (Foto: AFP) Nekad i sad Bivši seks simbol otkrio što se krije iza drastične promjene lica kojom je sve zgrozio: "Postali su jako, jako veliki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene