Žele proširiti obitelj

Meghan Markle opet trudna? Raspričala se o sinčiću i jednim detaljem potaknula glasine o drugoj bebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle rekla je prijatelju da bi njezinu i Harryjevu sinu Archieju trebao maleni prijatelj, odnosno brat ili sestra.

Meghan Markle (38) zaintrigirala je javnost istaknuvši da bi njezinu 11-mjesečnom sinčiću Archieju dobro došao brat ili sestra za druženje. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Neki strani mediji tvrde kako je glumica već trudna, dok drugi sugeriraju da supružnici tek rade na drugoj bebi. Kako piše Express, supruga princa Harryja (36) rekla je prijatelju da razmišljaju o proširenju obitelji. Meghan je ispričala da bi njezinu Archieju trebao maleni prijatelj kako bi mu pravio društvo. 

Njezin je prijatelj rekao da se glumica jako razveselila kad je pričala o drugom djetetu s Harryjem. "Šalila se da Archieju treba brat ili sestra, a ne samo psi. Bila je presretna dok je pričala o sinčiću. Rekla je da je Archie paket energije i više voli igranje nego spavanje", otkrio je. 

Markle je ispričala da je njezin sin sretno dijete i fasciniraju ga igračke instrumenti te voli lupati po čemu god stigne. "Voli kad mu Harry svira harmoniku i zafrkava ga. Jako ga to nasmijava", rekao je Meghanin prijatelj. 

Inače, supružnici su viđeni nedavno u Los Angelesu, gdje su se preselili iz Kanade, kako dijele obroke ljudima koje je najviše pogodila pandemija koronavirusa. 

Kako pišu strani mediji, Meghan i Harry odgodili su rođendansku proslavu za Archieja koja je trebala biti 6. svibnja. Namjeravali su pozvati mnoštvo zvijezda, no zbog koronavirusa smatraju da je najpametnije zakazati zabavu za neki drugi datum. 

Harry je nedavno pričao preko videopoziva s obiteljima kojima pomaže dobrotvorna organizacija WellChild, na čijem je on čelu od 2007. Tada je spomenuo kako mu je dovoljno imati jedno dijete od 11 mjeseci. 

Harry je ranije u razgovoru za britansko izdanje magazina Vogue istaknuo da bi htio najviše dvoje djece jer je zabrinut zbog okoline u kojoj bi odrastala. "Želim dvoje maksimalno", rekao je princ. 

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox (Foto: Profimedia) +1 Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Celebrity Dvostruka zaštita za glumicu iz hit-serije: Ni oči joj se nisu vidjele na odlasku u trgovinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene