Šuška se, šuška da će Meghan Markle još jednom učiniti nešto što nitko iz kraljevske obitelji još nije učinio...

Galerija


Govorka se da će se buntovna vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, upustiti u avanturu koja prije nje nije bila dozvoljena niti jednom drugom članu ili članici kraljevske obitelji

Vezani članci Prinčevi William, George i Louis Nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji: Poznati kuhar otkrio koje je omiljeno jelo princa Georgea Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

Prema izvorima bliskima Buckinghamskoj palači, Meghan trenutno pregovara s američkim i britanskim Vogueom o realizaciji ideje da postane stalna kolumnistica za oba dva izdanja slavnog časopisa. 

Meghnanina prijateljica i supruga Georgea Clooneya, Amal je nagovorila Meghan da se upusti u pregovore kako bi imala stalnu javnu platformu putem koje bi mogla progovarati o važnim društvenim pitanjima i reklamirati svoj humanitarni rad. 

Navodno je i urednica američkog Voguea Anna Wintour oduševljena idejom pa pokušava isposlovati dogovor s mogućnom kolumnisticom Meghan, koja bi časopisu sigurno donijela dodatni medijski publicitet i horde novih čitatelja. 

Do ideje je došlo prilikom dogovaranja Meghaninog editorijala za ovogodišnje rujansko izdanje Voguea, u kojem bi se vojvotkinja trebala pojaviti u nizu modnih kreacija različitih dizajnera. Ipak, iako je Meghan pristala slikati se za magazin četiri mjeseca od poroda sina Archiea, ne želi biti na naslovnici jer navodno "misli kako naglasak treba biti na drugim snažnim ženama, a ne na njoj". 

Do sada je članovima i članicama kraljevske obitelji bilo strogo zabranjeno u vlastito ime surađivati s medijima i pisati za njih, jer se smatra da članovi vladajuće kuće nemaju pravo angažirati se u društvu u tom smislu. Njihove uloge su simbolične te se trebaju baviti samo humanitarnim radom, pa bi ovakva Meghanina suradnja bila do sad neviđena. 

Ako Meghan doista počne pisati na mjesečnoj bazi za Vogue - bit će to presedan. I još jedno pravilo koje je vojvotkinja uspješno uspjela podvrgnuti svojoj volji. 

Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama