Samo za kamere ili?

Meghan Markle uhvaćena u trenutku zbog kojeg su je mnogi opet počeli gledati drugačijim očima, pogledajte što je napravila!

Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 1 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 6 Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 6 Princ Harry i Meghan Markle - 5 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Galerija

Meghan Markle priskočila je ženi u nevolji u pomoć i pružila joj bocu vode nakon što ju je primio napadaj kašlja te je ovim potezom raznježila svoje fanove.

Meghan Markle i njezin suprug princ Harry sudjelovali su na Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda uoči Dana Nelsona Mendele.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kraljevski par sjedio je u prvome redu i s pozornošću slušao ostale govore kad se jedna žena, koja je sjedila tik iza Harryja, zakašljala.

Meghan joj je odmah priskočila u pomoć i pružila joj bočicu vode, a fanovi su prizorom ostali oduševljeni.

Video možete pogledati OVDJE.

''Uvijek je svjesna svog okruženja. Nikad ne propusti ništa, uvijek je spremna pomoći'', ''Naša brižna kraljica'', ''Izgledaju tako prirodno i opušteno, divan par'', pisali su ljudi na Twitteru.

Prije nego što je objavljena ova snimka, javnost baš i nije bila oduševljena posljednjim pojavljivanjem Harryja i Meghan na ovoj skupštini.

Naime, mnogi su zamijetili kako se princ malo ''zapustio'' te da pod hitno treba šišanje jer mu je kosa bila neuredna i dulja nego inače.

Bez kritika nije prošla ni Meghan, kojoj su prigovarali da je promašila godišnje doba jer je odjenula majicu duljih rukava.

Princ je na skupštini držao govor i osvrnuo se na neke svjetske probleme te ukidanje ustavnih prava u Americi, a po završetku je dobio gromoglasan pljesak.

Harry i Meghan nedavno su se pojavili i na proslavi američkog Dana nezavisnosti, a baš kao prava američka obitelj gledali su veselu povorku, dok ih mnogi okupljeni nisu ni prepoznali.

Bilo je to prvo pojavljivanje u javnosti sa sinom Archijem. Gledatelji su bili ugodno iznenađeni njihovom pojavom te se složili kako su bili pristupačni te se oko njih nije radila nepotrebna pompa, pa je malo tko, tko nije stajao blizu njih, i znao da se među njima nalazi daleki nasljednik kraljice Elizabete.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +27 Severina - 5 Celebrity Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +29 Ivana Knoll Celebrity Savršene noge seksi Hrvatice na meti su komentara, ali kad je okrenula leđa, također se imalo što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene