Meghan Markle svojim je najnovijim modnim odabirom dala do znanja kako se ugledala na Kate Middleton pa je počela "reciklirati" modu.

Galerija


Lijepa vojvotkinja od Sussexa slavu je stekla kao američka televizijska glumica koja je u seriji "Suits" šarmirala u pomno skrojenim kostimićima. Od tada do danas Meghan se modno profilirala kao jedna od najutjecajnijih modnih ikona današnjice, a svojim stilom diktira apsolutno sve trendove među ljubiteljima lijepe odjeće. 

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Meghan i Harry uživali na duplom spoju s parom koji je nedavno sve iznenadio objavom da čeka prvo dijete Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle

Meghan je oznata je po tome što voli čiste, jednostavne linije i tamne boje, stoga je mnogi smatraju ikonom stila i oličenjem elegancije, no zbog svog se skupog ukusa vojvotkinja znala naći i na udaru kritika. Naime, za razliku od Kate Middleton, koja vrlo često više puta nosi jednu te istu odjevnu kombinaciju, Meghan je u posljednje dvije godine ražestila javnost vrtoglavim ciframa koje je izdvajala samo za svoju garderobu. Svečane haljine, presvlačenje iz jednog skupog kaputića u drugi i golema kolekcija nakita u očima nekih pretvorili su je u razmaženku koja rasipa bogatstvo.

Kako je posljednjih mjeseci Megah bila posebno kritizirana zbog svoje rastrošnosti, odlučila je početi slijediti stope Kate Middleton. Naime, na dodjelu nagrada WellChild pojavila se u haljini koju je nosila i na proslavi svojih zaruka 2017. 

Tamnozelena haljina u vrijednosti 462 funte bila je jednostavan, a efektan potez kojim je Meghan pokazala kako joj je ipak stalo do mišljenja javnosti te da je spremna tu i tamo "reciklirati" svoje odjevne komade i odjenuti ih dva puta. Veliki pomak s obzirom na to da je prošle godine potrošila stotine tisuća funti samo na nove krpice. 

Britanska javnost obično jako dobro reagira kada Kate ponavlja svoje modne kombinacije, pa će vjerojatno odobriti i ovaj Meghanin pokušaj da zadobije simpatije. 

Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje