Meghan Markle prvi je put potpuno sama otputovala u inozemstvo.

Galerija


Većini novopečenih mladenaca razdvojenost teško pada, no vojvotkinja Meghan i vojvoda Harry trenutačno se nalaze na različitim stranama svijeta i putuju jedno bez drugoga.

Vezani članci Thomas Markle (Foto: Profimedia) Daleko od glamura kraljevskog dvora, otac Meghan Markle čezne za unukom: "Da su me zvali, došao bih" Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan ne želi članove svoje obitelji blizu sina Archieja: "Za njih nema mjesta u njezinu životu"

Za Meghan je to prvo međunarodno samostalno putovanje otkad je u braku s Harryjem. Prvo joj je odredište Toronto u Kanadi, a taj joj je grad dobro poznat s obzirom na to da je upravo tamo snimala seriju “Suits“, koja ju je proslavila diljem svijeta.

U Kanadu je doputovala letom kanadske aviokompanije, no Kensingtonska palača poslala je upozorenje kako ju tijekom puta nitko ne smije fotografirati ili joj prilaziti.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images)

Harry će Ameriku i Kanadu posjetiti najvjerojatnije u proljeće 2019. godine, a Meghan se raduje što će ga konačno upoznati sa svime što voli u Americi. Ona će svoje slobodno vrijeme provesti s prijateljima kako bi nadoknadila propuštena druženja.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images)

Ranije ovog mjeseca Harry je bez Meghan otputovao u Bocvanu, a par je česta putovanja koja ih čekaju naveo kao razlog odgađanja roditeljstva

Tijekom boravka u Americi Meghan će od oca Thomasa Marklea, koji joj u posljednje vrijeme uzrokuje brojne probleme, biti udaljena samo 240 kilometara, pa javnost očekuje nove afere i nastavak priče o kompliciranom odnosu.