Razmišlja i o hipnozi?

Meghan otkrila tajni plan majčinstva i poroda, prekršit će čitav niz strogih pravila. Opet!

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Čini se kako je Meghan Markle svoje prvo dijete na svijet odlučila donijeti prirodnim putem, u vlastitom domu.

Rođenje djeteta vojvotkinje i vojvode od Sussexa Meghan i Harryja, najiščekivaniji je događaj u Velikoj Britaniji, ali i van njenih granica.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Vojvotkinja se iz dana u dan priprema za rođenje prvog djeteta, a čini se kako već ima i poseban plan za tu priliku koji je protivan svim pravilima kraljevskog dvora.

Naime, Meghan čita i proučava takozvani hipno porod ilti lagan i brz porođaj uz hipnozu, a razmatra i mogućnost porođaja kod kuće, prenosi Vanity Fair.

Iako liječnici 37-godišnjoj Meghan preporučuju porođaj u bolnici St. Mary, ona ne namjerava platiti 7.500 tisuća funti za noć provedenu gdje je između ostalog, svoje troje djece rodila vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton.

Neimenovani izvor otkrio je za časopis kako je Meghan zaokupljena planiranjem porođaja u Frogmoreu, kojem će biti nazočna i njena majka Doria Ragland.

"Doria planira biti uz Meghan kada dođe beba, i za nju će biti pripremljene posebne odaje u novom domu u koji se Meghan i Harry uskoro planiraju preseliti. Želi im pomoći oko svega i biti će podrška kćeri tijekom njenog prirodnog porođaja", izjavio je izvor.

Rađanje kod kuće protivi se tradiciji poroda kraljevske obitelji u bolnici. Kao što smo već spomenuli tamo su rođena djeca Kate Middleton i princa Williama, ali i sam princ Harry.

Podsjećamo, svijet je nedavno obišla vijest o Meghaninu i Harryjevu preseljenju iz Kensingtonske palače, kako bi stvorili vlastiti dom daleko od Kate i Williama, s kojima navodno nisu u dobrim odnosima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +3 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Domaća pjevačica objavila vruću fotografiju s dečkom, a obožavatelji iskritizirali njegov izbor obuće

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Zak i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Davor Garić, Ivica Šeperić, Ivan Zak, i Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Zak i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Ovo još nismo imali prilike vidjeti: Miljenik publike otkrio dosad neviđene detalje svojeg života

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bajaga (Foto: Instagram) Bajaga (FOTO: PR) Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Celebrity Ovo je Emilija koju pjevač godinama voli: Bajagina žena rijetko se pojavljuje u javnosti, ali napravila je iznimku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene