Odbrojava se sitno!

Meghanine pripreme za Božić: Vojvotkinja baš ništa ne prepušta slučaju, pa ni blagdanske dekoracije

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle hita ususret božićnim praznicima, a nekoć je dijelila i savjete kako blagdansko slavlje učiniti što čarobnijim.

Svi znaju da perfekcionistica Meghan Markle voli da stvari teku točno onako kako si je ona zamislila. Lijepa vojvotkinja navikla je samo na najbolje, pa ne čudi stoga da je navodno već itekako počela pripremati poklone, dekoracije, ali i planirati jela koja će poslužiti svojoj obitelji za Božić. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Iako možda ne znamo točno kako će izgledati blagdanski stol kraljevske obitelji ove godine, možemo se prisjetiti savjeta koje je Meghan sa svojim fanovima podijelila davne 2015., kada još nije ni upoznala princa Harryja, već je bila tek zvijezda serije "The Suits". Na svojem lifestyle blogu The Tig te 2015. Meghan je napisala nekoliko svojih preferencija za stvaranje magičnih božićnih praznika. 

Ljepotica je priznala da uvijek pripremi previše hrane, ali i da voli da njezin blagdanski stol bude bijel, pa je tako preporučila fanovima odabir bijelog stolnjaka i ubrusa, a dodala je i kako voli u niske vaze postaviti nekoliko cvjetnih aranžmana u istoj boji. 

Meghan je također preporučila i srebrne pladnjeve na kojima bi se hrana posluživala, a dodala je i kako se sve to može kupiti po povoljnim cijenama u supermarketima. Zanimljivo je kako je nekoć Meghan otvoreno fanovima pokazivale detalje u svom domu te im čak i savjetovala kako da kopiraju njezine odabire, a danas su joj kao članici kraljevske obitelji takve stvari zabranjene. 

Podsjetimo, ovaj će Božić Meghan i princ Harry sa svojim sinčićem Archiejem najvjerojatnije provesti u SAD-u kod Meghanine majke Dorije. Unatoč tome što ih je kraljica Elizabeta pozvala za vlastiti blagdanski stol, par je odlučio da im više godi neformalna atmosfera te su, na iznenađenje mnogih – poziv odbili. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Celebrity Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene