Meghan i Harry vjenčali su se u svibnju, a još uvijek se otkrivaju detalji s raskošne ceremonije.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se 19. svibnja ove godine.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Kraljevska obitelj odbila zahtjev Harryja i Meghan, no ipak se snašao i obavio svoju dužnost sa suprugom Prinčevi Harry i William - 1 Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije

Kraljevski par tako je u braku tek nešto više od 4 mjeseca, no o raskošnoj ceremoniji još uvijek se ne prestaje pričati jer svako malo isplivaju neki novi detalji.

Crkveni obred kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 4
Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa (Foto: PIXSELL) - 12 Foto: Pixsell

O posljednjem se raspričala sama vojvotkinja od Sussexa, i to u dokumentarcu pod nazivom "Queen of the World", a radi se o detalju na raskošnom velu koji je nosila na jednom od najvažnijih dana u svom životu.

Veo je bio dugačak nekoliko metara te je savršeno odgovarao jednostavnoj vjenčanici s dugim rukavima koju je odabrala, a vojvotkinja je priznala kako je ona bila glavni "krivac" za njega.

Crkveni obred kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 4
Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa (Foto: PIXSELL) - 11 Foto: Pixsell

Naime, na velu su se našla 53 cvjeta u čast 53 zemlje Commonwealtha, a upravo je to bila njezina ideja. "Znala sam da će to biti zanimljivo iznenađenje za mog supruga, koji do vjenčanja nije imao pojma što se događa. Bio je jako sretan kad je saznao što sam napravila za naš poseban dan", govori Meghan u spomenutom dokumentarcu.

Crkveni obred kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 4
Crkveni obred kraljevskog vjenčanja (Foto: PIXSELL) - 9 Foto: Pixsell

Iako se otprije znalo što simboliziraju cvjetovi, sve do sada se nije znalo da je ta ideja bila vojvotkinjina. Kako je sama izjavila u nastavku, kao članici britanske kraljevske obitelji bilo joj je jako važno da sve zemlje budu uključene kako bi im pokazala da je svjesna važnosti svoje uloge i odgovornosti koju je dobila s njom.

Bivša američka glumica itekako zna što je dobar PR, bez obzira na podijeljena mišljenja o tome s kakvom je namjerom stigla na britanski dvor.