Je li moguće?

Meghan Markle otkrila detalje nesreće u kojoj je umalo stradao njezin sin, otkrila i na što su je prislili nakon svega!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 5 +0 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle progovorila je o nesreći s požarom koja se dogodila u sobi njezina sina Archieja dok su bili na turneji Južnom Afrikom.

Vojvotkinja Meghan Markle iskoristila je prvu epizodu svojeg novog podcasta da bi osudila britansku kraljevsku obitelj tvrdeći da je bila prisiljena nastaviti s angažmanima na turneji po Južnoj Africi, unatoč tome što je ostala u suzama kada je njezin sin Archie za dlaku izbjegao požar u spavaćoj sobi.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan se obrušila i na one koji su je kritizirali da je bila ambiciozna i da je kalkulirala kada je počela izlaziti s princem Harryjem, a sve to tijekom široke rasprave o novoj epizodi njezina dugoočekivanog podcasta "Archetypes", koji je dostupan na Spotifyju.

Između ostalog, prepričala je neugodno iskustvo s požarom u jesen 2019. godine, i to tijekom razgovora sa svojom bliskom prijateljicom, tenisačicom Serenom Williams, koja joj se pridružila u prvoj epizodi.

Meghan je progovorila o svemu što se događalo nakon što je saznala za nesreću koja se umalo dogodila, a koja je uključivala njezina sina Archieja, kada se zapalila grijalica u dječjoj sobi. Sve se dogodilo nakon što je održala govor djevojkama u naselju Nyanga u Cape Townu, pa je požurila vidjeti sina, kojeg je morala odmah napustiti kako bi izvršila još jedan službeni angažman.

Ispričala je i o boli koju je pretrpjela iza zatvorenih vrata i rekla da se ne sjeća da je ikada osobno osjetila negativnu konotaciju iza riječi ambiciozna, sve dok nije počela izlaziti sa svojim sadašnjim suprugom. Požalila se na pogrešno shvaćanje jer ako ste ambiciozna žena i imate plan, morate biti proračunati ili sebični ili agresivni.

Meghanin podcast započeo je s emitiranjem uoči njezina i Harryjeva povratka u Englesku sljedećeg mjeseca na događanja u Manchesteru i Londonu prije odlaska u Njemačku.

Govoreći u podcastu o požaru u Južnoj Africi u Archiejevoj sobi, Meghan je rekla: "Dogodio se trenutak u kojem stojim na panju i držim govor ženama i djevojkama, i završavamo druženje, ulazim u auto i kažu mi da je izbio požar u kući. Što? Izbio je požar u dječjoj sobi. Vratili smo se. I, naravno, kao majka, kažete - 'O, moj Bože, što se događa?' Svi su bili u suzama, potreseni. I što nam je bilo činiti? Izaći i odraditi još jedan službeni angažman. Rekla sam tada da to nema smisla", izjavila je.

U trenutku nesreće Archiejeva dadilja odvela ga je sa sobom po užinu, baš kad se zapalila grijalica u dječjoj sobi.

"Kad su sišli u prizemlje, grijalica u dječjoj sobi se zapalila. Nije bilo detektora dima. Netko je slučajno osjetio dim u hodniku, ušao i ugasio vatru. Archie je trebao spavati tamo.
Morali smo ostaviti svoje dijete. I iako su nas nakon toga preselili na drugu lokaciju, ipak smo ga morali ostaviti i otići obaviti još jedan službeni angažman", otkrila je Meghan.

Kasnije istog dana par je posjetio povijesnu četvrt Cape Towna District Six i susreo se sa stanovnicima u centru za povratak kući.

Kontroverzna afrička turneja Meghan i Harryja održala se u jesen 2019., samo nekoliko mjeseci prije nego što su se odrekli svojih kraljevskih titula.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša glumica nakon vjenčanja objavila fotografiju s mužem i kumovima: "Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene