Na meti

Ružni tračevi iz prošlosti! Meghan Markle bivšeg muža ostavila na najgori način?

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 8 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 7 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 5 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 2 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Bliži se kraljevsko vjenčanje, a u centru naveće pozornosti svakako je Meghan Markle.

Približava se datum svadbe Meghan Markle i princa Harryja. A kako je datum sve bliži, tako su glasine i tračevi o lijepoj mladenki sve glasniji. Tako dio njezine biografije, objavljen u The Sunday Timesu, navodi da je Meghan oduvijek bila opsjednuta idejom o slavi.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Ubrzo je tako upoznala producenta Trevora Engelsona, za kojeg se udala otprilike u isto vrijeme kada je dobila ulogu u sjajnoj seriji - "Suits". Iako se pričalo da je svadba bila dirljiva i romantična, ubrzo je otkriveno da u braku ne štima sve baš kao što bi trebalo. Na kraju je supruga navodno ostavila bešćutno i brzo, a on je ostao sam - slomljenog srca i zbunjen.

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 2 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 2 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene