Meghan Markle optužena je da je zlostavljala članove svoga osoblja i neprimjereno se ponašala prema njima dok je još bila dio kraljevske obitelji, a optužbe je iznio stariji i pouzdani zaposlenik palače.

Galerija


Dok britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey, u javnost su procurile ozbiljne optužbe protiv vojvotkinje, i to one za nasilje, prije nego što je odstupila sa službenih dužnosti.

Vezani članci Kraljica Elizabeta II. Najusamljeniji rođendan kraljice Elizabete dosad: Osim voljenog Philipa, uz nju nije ni još jedan važan član obitelji Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih

Times prenosi svjedočenje starijeg člana osoblja Kensingtonske palače, točnije tajnika komunikacija Jasona Knaufa, koji je radio za Meghan i Harryja. On tvrdi da je 2018. godine vidio kako je Meghan otjerala dva osobna asistenta iz svog kućanstva nakon što je bila nasilna prema njima i narušila samopouzdanje trećeg člana osoblja.

Uz to Knauf, koji se trenutačno nalazi na čelu dobrotvorne zaklade vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, tvrdi i da je radio sve kako bi zaštitio osoblje Buckinghamske palače. Oni su morali trpjeti navodno nepodnošljivu Meghan i zbog nje su često završavali u suzama, a Harry ga je molio da optužbe ne iznosi u javnost.

"Jako sam zabrinut jer je vojvotkinja tijekom posljednje dvije godine bila nasilna prema dvjema osobama iz domaćinstva. Čini se da ona uvijek namjerava imati nekoga na piku. Maltretirala je ljude i pokušala potkopati njihovo samopouzdanje. Imamo izvještaje ljudi koji su svjedočili njezinu neprihvatljivom ponašanju", tvrdi Knauf.

Njegov i Meghanin glasnogovornik žestoko je odbacio takve tvrdnje rekavši da su proračunate i da je to sve dio kampanje blaćenja koja se temelji na zavaravajućim i štetnim dezinformacijama. I njihovi su odvjetnici za Times izjavili da Buckinghamska palača koristi potpuno lažne informacije prije najavljenog intervjua s Oprom Winfrey.

Prema njihovim riječima Meghan je jako rastužio posljednji napad na nju, posebno kao nekoga tko je bio meta nasilja i koja je duboko predana pružanju podrške onima koji su pretrpjeli traume i doživjeli bol.

Palača je odbila komentirati bilo kakve navode, jedino Meghanini odvjetnici kažu da je otpustila samo jednu osobu zbog nedoličnog ponašanja.

"Nazovimo to onime što i jest - proračunata kampanja koja se temelji na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama. Razočarani smo zbog klevetanja vojvotkinje od Sussexa u medijima. Nije slučajnost da su se nekoliko godina stare optužbe sada pojavile, neposredno prije iskrenog intervjua u kojima će Meghan i Harry otkriti detalje svog života tijekom posljednjih nekoliko godina", zaključio je njihov odvjetnik.

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

S rokerom je bila u vezi godinama i sve se činilo savršeno, no teška bolest na kraju je sve ostavila u šoku