Meghan Markle svoj će prvi intervju nakon napuštanja kraljevske obitelji navodno dati Ellen DeGeneres.

Galerija


Meghan Markle otkrila je svojim najbližim prijateljima kako planira svoj prvi intervju nakon odlaska iz kraljevske obitelji dati voditeljici Ellen DeGeneres jer su dugo vremena bliske i ona ju razumije, piše Daily Mail.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi!

"Ellen i Meghan su već razgovarale o intervjuu. Na tome se radi već neko vrijeme", izjavio je anonimni izvor blizak Meghan.

Njih dvije slučajno su se srele prilikom posjete skloništu za pse u Los Angelesu gdje je voditeljica ohrabrila i potaknula Meghan da udomi svog prvog psa Bogarta i od tada su ostale u kontaktu.

Ellen i njezina supruga, glumica Portia de Rossi čak su bile otputovale u London posjetiti Harryja i Meghan nakon što im se rodio sin Archie.

"Vidim kako ih ljudi napadaju i mislim da to nije pošteno. Njih dvoje su jedni od najprizemljenijih i suosjećajnih ljudi, rade puno dobroga za svijet", bila je izjavila Ellen jednom prilikom.

Iako se nagađalo da će prvi intervju Meghan dati Oprah Winfrey, koja je bila i jedna od gostiju na kraljevskom vjenčanju, čini se da je prijateljstvo s Ellen ipak presudilo u toj odluci.

"Meghan kaže Ellen shvaća njezinu bol i patnju. Da je utjelovljenje autentičnosti i smatra da su njihove duše srodne. Ellen će biti prva koja će dobiti intervju, a to se vjerojatno neće svidjeti Oprah i Gayle King koje su također dobre s Meghan. Oprah je bila kod Meghanine majke u Montecitu, dobila je bila pozivnicu za vjenčanje i poprilično je glasna javnom iskazivanju potpore u odluci da se odreknu kraljevskih dužnosti i krenu u samostalni život", izjavio je izvor blizak Meghan za Daily Mail.

Uz to je dodao da Meghan obožava Ellen i činjenicu da su ona i Portia velike ljubiteljice životnja, te da je Ellen uz nju, naročito nakon selidbe u Kanadu.

Javnost s velikim zanimanjem očekuje intervju i čini se kako neće morati dugo čekati da čuje Meghaninu stranu priče, pogotovo nakon što se oglasio i princ Harry

Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''