Bilo je pitanje vremena

Meghan odlučila reći svoju stranu priče i to pred osobom kojoj se divi i za koju smatra da su srodne duše

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle svoj će prvi intervju nakon napuštanja kraljevske obitelji navodno dati Ellen DeGeneres.

Meghan Markle otkrila je svojim najbližim prijateljima kako planira svoj prvi intervju nakon odlaska iz kraljevske obitelji dati voditeljici Ellen DeGeneres jer su dugo vremena bliske i ona ju razumije, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Ellen i Meghan su već razgovarale o intervjuu. Na tome se radi već neko vrijeme", izjavio je anonimni izvor blizak Meghan.

Njih dvije slučajno su se srele prilikom posjete skloništu za pse u Los Angelesu gdje je voditeljica ohrabrila i potaknula Meghan da udomi svog prvog psa Bogarta i od tada su ostale u kontaktu.

Ellen i njezina supruga, glumica Portia de Rossi čak su bile otputovale u London posjetiti Harryja i Meghan nakon što im se rodio sin Archie.

"Vidim kako ih ljudi napadaju i mislim da to nije pošteno. Njih dvoje su jedni od najprizemljenijih i suosjećajnih ljudi, rade puno dobroga za svijet", bila je izjavila Ellen jednom prilikom.

Iako se nagađalo da će prvi intervju Meghan dati Oprah Winfrey, koja je bila i jedna od gostiju na kraljevskom vjenčanju, čini se da je prijateljstvo s Ellen ipak presudilo u toj odluci.

"Meghan kaže Ellen shvaća njezinu bol i patnju. Da je utjelovljenje autentičnosti i smatra da su njihove duše srodne. Ellen će biti prva koja će dobiti intervju, a to se vjerojatno neće svidjeti Oprah i Gayle King koje su također dobre s Meghan. Oprah je bila kod Meghanine majke u Montecitu, dobila je bila pozivnicu za vjenčanje i poprilično je glasna javnom iskazivanju potpore u odluci da se odreknu kraljevskih dužnosti i krenu u samostalni život", izjavio je izvor blizak Meghan za Daily Mail.

Uz to je dodao da Meghan obožava Ellen i činjenicu da su ona i Portia velike ljubiteljice životnja, te da je Ellen uz nju, naročito nakon selidbe u Kanadu.

Javnost s velikim zanimanjem očekuje intervju i čini se kako neće morati dugo čekati da čuje Meghaninu stranu priče, pogotovo nakon što se oglasio i princ Harry

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 10 Marko Grubnić se ženi - 8 +1 Marko Grubnić se ženi - 3 inMagazin Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene