Rastužila Amerikance

Meghan odgodila američku turneju i pokazala trbuščić u divnoj plavoj haljini

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle neće se tako skoro pojaviti u svojoj rodnoj zemlji.

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry neće se tako skoro pojaviti u Americi, na putovanju koje je bilo sljedeće na rasporedu i to sve zbog Meghanine trudnoće, otkriva TMZ.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Neimenovani izvor blizak kraljevskom paru, izjavio je kako Meghan i Harry odgađaju posjet Sjedinjenim državama koji je bio zakazan za proljeće 2019. za jesen iste godine, što je i logično obzirom da Meghan u proljeće treba roditi pa želi uzeti dovoljno vremena da se posveti i prilagodi majčinskim obavezama prije nego krene na nova putovanja i turneje.

Vijest o odgađanju američke turneje teško je pala obožavateljima kraljevskog para, pogotovo jer su željno iščekivali svoju "američku princezu". No, utješila ih je vijest kako Meghan i Harry u Ameriku planiraju sa sobom povesti i dijete koje bi tada trebalo navršiti već šest mjeseci.

Zanimljivo je i da će Meghan pri posjetu još uvijek biti zaista Amerikanka jer proces dobivanja britanskog državljanstva još uvijek traje i neće biti dovršen pa će u domovini biti prava "američka princeza".

Nakon što je objavljena vijest o njenoj trudnoći, Meghan je nastavila izvršavati svoje kraljevske dužnosti se trenutno nalazi na Fidžiju kojeg je posjetila u sklopu prve međunarodne turneje nje i princa Harryja. Prije Fidžija boravili su u Australiji, a posjetiti će i Novi Zeland te Kraljevinu Tonga.

Osim što je odgodila američku turneju, Kensingtonska palača je objavila da Meghan smanjuje sve obaveze i aktivnosti te da će time njen raspored biti prorijeđen. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene