držali se za ruke

Princeza se u dvorac vratila uzdignute glave: Meghan prvi put u Londonu nakon Megxita, nije skidala osmijeh s lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan i Harry prvi put su se zajedno pojavili u Londonu na kraljevskoj dužnosti otkako su objavili da odlaze.

Meghan Markle i princ Harry u četvrtak su skupa stigli na dodjelu nagrada Endeavour Fund u Londonu, a to je ujedno i prvi put da su zajedno u javnosti na kraljevskoj dužnosti još otkako je Meghan sa sinom otišla u Kanadu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kraljevski par izgledao je sretno i opušteno, a sve su oči bile usmjerene prema Meghan. Vojvotkinja je nosila usku plavu haljinu dizajnerice Victorije Beckham kako javlja Daily Mail, a nije skidala osmijeh s lica.

Kako bi se uskladio sa suprugom, Harry je za ovakvu priliku odabrao elegentno odijelo tamnoplave boje. Par se čitavo vrijeme držao za ruke, a da njegova supruga ne bi pokisla, Harry je kao pravi gospodin držao kišobran čitavo vrijeme.

Princ Harry i Meghan Markle od proljeća ove godine više neće moći koristiti titulu Sussex Royal, nakon što su u siječnju objavili kako se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Njihov potez šokirao je Ujedinjeno Kraljevstvo, no sretni par je odlučio krenuti svojim putem te će po novom zarađivati vlastiti novac i neće više biti na kraljevskoj grbači.

Meghan i Harry u Londonu bi trebali dogovoriti posljednje detalje svog preseljenja u Kanadu, a s njima nije stigao sin Archie. Zbog te odluke prije nekoliko dana su se našli na udaru kritika.

Princ i njegova baka, kraljica Elizabeta, ovoga su tjedna održali četverosatni sastanak, a ona mu je osobno dala do znanja kako će uvijek biti dobrodošao natrag kući ako se poželi vratiti svom kraljevskom životu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +3 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Danas plijeni pažnju isklesanim torzom i ima mišiće, no prepoznajete li ga kao slatkog dječaka s plaže?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene