Meghan Markle nikada nije prežalila odricanje od vlastite glumačke karijere.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa, koja se odrekla svojih kraljevskih dužnosti, 38-godišnja Meghan Markle stalno žali zbog napuštanja svoje karijere glumice i života televizijske zvijezde, što je morala učiniti nakon udaje za princa Harryja.

Vezani članci Meghan Markle Uskoro će biti otkriveno zašto su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj: ''Promijenit će se mišljenja mnogih'' Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry ugledali se na Beckhamove pa kopirali njihov potez nakon preseljenja u SAD

Tako barem tvrdi jedna od autorica Kraljičine biografije Sally Bedell Smith, koja je, između ostalog, napisala i biografije pokojne princeze Diane i princa Charlesa. Ona je sada odlučila otkriti da je Meghan bila nesretna jer se svega morala odreći.

"Čini se da je stvarno požalila jer se svega bila odrekla, a njezina očekivanja od života u kraljevskoj obitelji nisu se ispunila i nisu se mogla usporediti s prijašnjim načinom života kakav je vodila", izjavila je Sally za Vanity Fair.

Objasnila je i da ulazak u kraljevsku obitelji pruža nebrojene prednosti i pogodnosti, ali nosi i odricanje od stvari koje su u prošlosti nekome puno značile.

Meghan je najveću slavu donijela uloga Rachel Zane u seriji "Suits", koju je igrala šest godina, ali morala se odreći nje kada je počela vezu s princem Harryjem. No čini se kako je budnim okom pazila na svoju karijeru pa je ugledni holivudski agent Nick Collins bio zadužen da se brine o njezinoj budućoj karijeri, unatoč kraljevskom vjenčanju i životu u kraljevskoj obitelji. Naime, ranije ovog mjeseca procurila je vijest da cijeli tim stručnjaka već neko vrijeme radi na njezinim novim angažmanima, ponudama i novim prilikama za poslovnu suradnju.

Stručnjaci tvrde da bi Meghan mogla zarađivati milijune dolara godišnje, pogotovo ako će se naprimjer ugledati na bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle, koji unovčuju svoje javne nastupe, izdaju knjige i sklapaju suradnje s televizijskim kućama. Uz to, Meghan ima mogućnost lako ući u svijet mode i industrije ljepote.

Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta