Neispunjena očekivanja

Otkriveno zbog čega Meghan Markle nije prestala žaliti, i to od samih početaka veze s Harryjem

Meghan Markle (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Instagram) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle nikada nije prežalila odricanje od vlastite glumačke karijere.

Vojvotkinja od Sussexa, koja se odrekla svojih kraljevskih dužnosti, 38-godišnja Meghan Markle stalno žali zbog napuštanja svoje karijere glumice i života televizijske zvijezde, što je morala učiniti nakon udaje za princa Harryja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Tako barem tvrdi jedna od autorica Kraljičine biografije Sally Bedell Smith, koja je, između ostalog, napisala i biografije pokojne princeze Diane i princa Charlesa. Ona je sada odlučila otkriti da je Meghan bila nesretna jer se svega morala odreći.

"Čini se da je stvarno požalila jer se svega bila odrekla, a njezina očekivanja od života u kraljevskoj obitelji nisu se ispunila i nisu se mogla usporediti s prijašnjim načinom života kakav je vodila", izjavila je Sally za Vanity Fair.

Objasnila je i da ulazak u kraljevsku obitelji pruža nebrojene prednosti i pogodnosti, ali nosi i odricanje od stvari koje su u prošlosti nekome puno značile.

Meghan je najveću slavu donijela uloga Rachel Zane u seriji "Suits", koju je igrala šest godina, ali morala se odreći nje kada je počela vezu s princem Harryjem. No čini se kako je budnim okom pazila na svoju karijeru pa je ugledni holivudski agent Nick Collins bio zadužen da se brine o njezinoj budućoj karijeri, unatoč kraljevskom vjenčanju i životu u kraljevskoj obitelji. Naime, ranije ovog mjeseca procurila je vijest da cijeli tim stručnjaka već neko vrijeme radi na njezinim novim angažmanima, ponudama i novim prilikama za poslovnu suradnju.

Stručnjaci tvrde da bi Meghan mogla zarađivati milijune dolara godišnje, pogotovo ako će se naprimjer ugledati na bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle, koji unovčuju svoje javne nastupe, izdaju knjige i sklapaju suradnje s televizijskim kućama. Uz to, Meghan ima mogućnost lako ući u svijet mode i industrije ljepote.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +0 Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Celebrity Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene