Meghan Markle nikada nije prežalila odricanje od vlastite glumačke karijere.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa, koja se odrekla svojih kraljevskih dužnosti, 38-godišnja Meghan Markle stalno žali zbog napuštanja svoje karijere glumice i života televizijske zvijezde, što je morala učiniti nakon udaje za princa Harryja.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj nakon svega reći na to? Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti?

Tako barem tvrdi jedna od autorica Kraljičine biografije Sally Bedell Smith, koja je, između ostalog, napisala i biografije pokojne princeze Diane i princa Charlesa. Ona je sada odlučila otkriti da je Meghan bila nesretna jer se svega morala odreći.

"Čini se da je stvarno požalila jer se svega bila odrekla, a njezina očekivanja od života u kraljevskoj obitelji nisu se ispunila i nisu se mogla usporediti s prijašnjim načinom života kakav je vodila", izjavila je Sally za Vanity Fair.

Objasnila je i da ulazak u kraljevsku obitelji pruža nebrojene prednosti i pogodnosti, ali nosi i odricanje od stvari koje su u prošlosti nekome puno značile.

Meghan je najveću slavu donijela uloga Rachel Zane u seriji "Suits", koju je igrala šest godina, ali morala se odreći nje kada je počela vezu s princem Harryjem. No čini se kako je budnim okom pazila na svoju karijeru pa je ugledni holivudski agent Nick Collins bio zadužen da se brine o njezinoj budućoj karijeri, unatoč kraljevskom vjenčanju i životu u kraljevskoj obitelji. Naime, ranije ovog mjeseca procurila je vijest da cijeli tim stručnjaka već neko vrijeme radi na njezinim novim angažmanima, ponudama i novim prilikama za poslovnu suradnju.

Stručnjaci tvrde da bi Meghan mogla zarađivati milijune dolara godišnje, pogotovo ako će se naprimjer ugledati na bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle, koji unovčuju svoje javne nastupe, izdaju knjige i sklapaju suradnje s televizijskim kućama. Uz to, Meghan ima mogućnost lako ući u svijet mode i industrije ljepote.

Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta