Meghan Markle ne želi da je fotografiraju ispred bolnice nakon poroda, s djetetom u naručju.

Galerija


Obožavatelji britanske kraljevske obitelji koji se nadaju kako će prvi vidjeti dijete vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja, koje ovih dana treba stići na svijet, ostat će vrlo vjerojatno razočarani.

Vezani članci Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Preslatki detalji: Otkriveno kako je princeza Diana provodila vrijeme sa sinovima Williamom i Harryjem Meghan Markle (Foto: Profimedia) Harryjevi prijatelji više ne zovu Meghan na večere zbog stvari koju jedino ona radi za stolom

Naime, prema tvrdnjama novinara koji prate kraljevsku obitelj, Emily Andrews i Omida Scobieja, Meghan i Harry ne planiraju "tradicionalni" izlazak s djetetom ispred bolnice nakon rođenja, kao što su to učinile vojvotkinja Kate Middleton ali i pokojna princeza Diana.

Podsjećamo, Kate je svo troje djece rodila u bolničkom krilu Lindo Wing bolnice St. Mary i pokazala ih nekoliko sati nakon poroda, prilikom čega su ih okupljeni fotografi snimili, a brojni Britanci oduševljeno pozdravljali. Čini se kako Meghan tu tradiciju neće ispoštovati. No, to nas ne bi trebalo previše izenaditi, zar ne? 

"Trenutno, kako stvari stoje, onda to ne želi i neće učiniti", izjavila je Emily i dodala kako se taj potez protivi Meghaninim feminističkim načelima.

"Sudeći prema onome što znamo o Meghan, glamurozne i savršeno snimljene fotografije samo nekoliko sati nakon poroda ne dolaze u obzir", objasnila je Emily.

Drugi mogući razlog zbog kojeg se Meghan neće pojaviti ispred bolnice je taj da uopće tamo neće roditi. Šuškanja o tome da Meghan želi roditi kod kuće počela su još prije nekoliko mjeseci, no službena potvrda iz Kensingtonske palača nije stigla.

No, tome u prilog može ići i činjenica da tijekom travnja ne postoji nikakva zabrana parkiranja u krugu bolnice, što je bio slučaj dok je Kate tamo rađala.

Treći razlog zbog kojeg Meghan navodno ne želi roditi u istoj bolnici kao i Kate, je taj da ne bi ispalo kako je kopira. 

Britanski mediji pištu kako je nedavno izvor blizak kraljevskom paru kako Meghan želi roditi u blizini Frogmore Cottagea gdje živi s Harryjem, samo da izbjegne stres i pritisak globalne javnosti koja s ushićenjem očekuje dolazak nove kraljevske bebe.

"Harry i Meghan su svjesni ogromnog interesa javnosti oko njihova djeteta ali ono nije direktni kandidat za prijestolje i zato žele da porod bude privatan", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Bilo kako bilo, do Meghanina poroda ostalo je još jako malo vremena i uskoro ćemo znati sve detalje. 

Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje