Meghan Markle ne želi da je fotografiraju ispred bolnice nakon poroda, s djetetom u naručju.

Galerija


Obožavatelji britanske kraljevske obitelji koji se nadaju kako će prvi vidjeti dijete vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja, koje ovih dana treba stići na svijet, ostat će vrlo vjerojatno razočarani.

Vezani članci Meghan Markle Meghan je bila uvjerena da postoji zavjera protiv nje, njezini prijatelji od početka su znali koji će biti njezin sljedeći potez Meghan Markle i princ Harry - 2 Otkrivena istina o odluci Meghan i princa Harryja, svi su krivili nju, ali istina je zapravo drugačija?

Naime, prema tvrdnjama novinara koji prate kraljevsku obitelj, Emily Andrews i Omida Scobieja, Meghan i Harry ne planiraju "tradicionalni" izlazak s djetetom ispred bolnice nakon rođenja, kao što su to učinile vojvotkinja Kate Middleton ali i pokojna princeza Diana.

Podsjećamo, Kate je svo troje djece rodila u bolničkom krilu Lindo Wing bolnice St. Mary i pokazala ih nekoliko sati nakon poroda, prilikom čega su ih okupljeni fotografi snimili, a brojni Britanci oduševljeno pozdravljali. Čini se kako Meghan tu tradiciju neće ispoštovati. No, to nas ne bi trebalo previše izenaditi, zar ne? 

"Trenutno, kako stvari stoje, onda to ne želi i neće učiniti", izjavila je Emily i dodala kako se taj potez protivi Meghaninim feminističkim načelima.

"Sudeći prema onome što znamo o Meghan, glamurozne i savršeno snimljene fotografije samo nekoliko sati nakon poroda ne dolaze u obzir", objasnila je Emily.

Drugi mogući razlog zbog kojeg se Meghan neće pojaviti ispred bolnice je taj da uopće tamo neće roditi. Šuškanja o tome da Meghan želi roditi kod kuće počela su još prije nekoliko mjeseci, no službena potvrda iz Kensingtonske palača nije stigla.

No, tome u prilog može ići i činjenica da tijekom travnja ne postoji nikakva zabrana parkiranja u krugu bolnice, što je bio slučaj dok je Kate tamo rađala.

Treći razlog zbog kojeg Meghan navodno ne želi roditi u istoj bolnici kao i Kate, je taj da ne bi ispalo kako je kopira. 

Britanski mediji pištu kako je nedavno izvor blizak kraljevskom paru kako Meghan želi roditi u blizini Frogmore Cottagea gdje živi s Harryjem, samo da izbjegne stres i pritisak globalne javnosti koja s ushićenjem očekuje dolazak nove kraljevske bebe.

"Harry i Meghan su svjesni ogromnog interesa javnosti oko njihova djeteta ali ono nije direktni kandidat za prijestolje i zato žele da porod bude privatan", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Bilo kako bilo, do Meghanina poroda ostalo je još jako malo vremena i uskoro ćemo znati sve detalje. 

Slavna tenisačica uskočila u prekratku haljinu pa cijelom svijetu pokazala donje rublje