Raspad sistema

U kratkom roku Meghan napušta i treća osoba koja je imala jednu od ključnih uloga u njezinom novom životu

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon što Meghan Markle rodi, napustit će je i Amy Pickerill koja je bila njezina osobna asistentica i privatna tajnica.

Prije nego što je postala osobna asistentica i privatna tajnica Meghan Markle, Amy Pickerill činila je medijski tim princa Williama i Kate Middleton, a pretpostavlja se da ju je upravo princ Harry odabrao kao osobu koja će biti od pomoći njegovoj supruzi. Proteklih mjeseci Amy je imala priliku biti na značajnom broju kraljevskih događanja, no čini se da je vojvotknja od Sussexa izgubila još jednog ključnog pomoćnika u vrlo kratkom vremenu, barem tako piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Amy će Meghan navodno napustiti nakon što ona i princ Harry ovog mjeseca iz rezidencije Nottingham Cottage presele u Frogmore Cottage u blizini dvorca Windsor.

''Amy definitivno odlazi. Njezini kolege jako su tužni zbog ovog razvoja događaja jer je ona vrlo popularna članica među kraljevskim osobljem'', objašnjava dobro upućeni poznavatelj situacije u kraljevskoj obitelji.

Amy je odigrala vrlo važnu ulogu u Meghaninom životu tijekom razdoblja dok se privikavala na način života u kraljevskoj obitelji, a s Meghan i Harryjem ostat će dok se ne priviknu na novi dom i dok Meghan ne rodi.

Prije Amy, Meghan je napustila Melissa Touabti koja je otkaz dala nakon svega šest mjeseci, a navodno je svoje radno mjesto napustila u suzama. Na odlazak iz kraljevske obitelji odlučila se iz Samantha Cohen koja će također svojim putem krenuti nakon što nova kraljevska beba stigne na svijet.

Strani mediji zaključuju da je sve navedeno dokaz da Meghan zbilja ima onu drugu stranu koja javnost još nije upoznala, no drugi i dalje tvrde da je sve to samo slučajan splet okolnosti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) +4 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako danas izgleda dječak kojeg je javnost upoznala zbog skandala koji je zgrozio svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene