Opet po svom

Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Getty Images) +0 Serena Williams (Foto: Instagram) Galerija

Meghan Markle 4. srpnja iznenada se pojavila na Wimbledonu kako bi podržala Serenu Williams.

Što god Meghan Markle napravi, naiđe na kritike ne samo britanske već i svjetske javnosti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Tako se bivša američka glumica 4. srpnja iznenada pojavila na slavnom teniskom turniru Wimbledon kako bi podržala blisku prijateljicu Serenu Williams, no najviše pažnje ukrala je odjeća u kojoj je stigla na tribine.

Naime, 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa odjenula je traperice, obični crni topić i dugi bijeli sako na prugice, dok je pogled skrivala ispod tamnih naočala. Pogađate, polemiku su izazvale njezine traperice, i to u zoni koja je bila samo za istaknute članove društva.

"Bila je to noćna mora, ona je bila noćna mora. Bila je noćna mora za smještaj u neprimjerenoj odjeći i s paranojom vezanom uz sebe i poglede drugih. Nije smjela doći u trapericama, to nije dopušteno", otkrio je jedan od službenika zadužen za organizaciju tog važnog sportskog događaja za The Times.

Također, njezini tjelohranitelji upozoravali su ostale uzvanike u njezinoj blizini da nipošto ne snimaju vojvotkinju i njezine dvije prijateljice tijekom meča.

Oglasila se i bivša teniska zvijezda Sally Jones, koja je gledala meč i koju su tjelohranitelji također upozorili da ne fotografira vojvotkinju, iako to uopće nije kanila.

"Nisam imala pojma da je Meghan tamo, već sam htjela fotografirati Serenu. Tek kasnije sam primijetila vojvotkinju koja je čitavo vrijeme gledala okolo kako bi vidjela tko ju gleda. Harry i Meghan na sebe gledaju kao na zvijezde A-liste, a manje kao na kraljevski par koji treba obavljati svoje dužnosti. Tamo je bilo 200 fotografa, a njezini tjelohranitelji mene upozoravaju zbog snimanja. Ispadaju djetinjasti, a nas uzimaju za budale", bila je oštra u svom javnom istupu.

"Privatnost na Wimbledonu? Kakva glupost! Kraljevska obitelj nisu ljudi koji imaju privatnost. Ako ju želiš, vrati se u Ameriku i živi privatno", poručio je vojvotkinji voditelj Piers Morgan, koji je jedan od njezinih najvećih kritičara od samih početaka.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Kate Middleton, Archie i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) +3 Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Celebrity Prvi izlazak Meghan Markle i sina Archieja: Zašto javnost ponovno misli da je priredila predstavu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene