"Ovo nije bajka"

Meghan na udaru kritika: "Ne može i ne smije živjeti kao holivudska zvijezda na kraljevskom dvoru!"

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Profimedia) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle našla se na udaru kritika društvene stručnjakinje Anne Pasternak i načina života kojeg vodi na kraljevskom dvoru.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle mora shvatiti kako ne može živjeti kao holivudska zvijezda s A liste dok uživa privilegije života na kraljevskom dvoru, upozoravaju ugledni društveni stručnjaci.

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

"Mislim da Meghan mora shvatiti kako ne može živjeti u kraljevskoj obitelji kao holivudska zvijezda. Život u monarhiji zahtijeva drugačije ponašanje", izjavila je stručnjakinja i urednica nekoliko knjiga o životu na kraljevskom dvoru Anna Pasternak.

"Ne možete imati sve. Ne možete imati slobodu i tu privilegiju. Ovo nije bajka. Mora to prepoznati i prihvatiti sve posljedice.

Anna je komentirala i nedavno održanu, luksuznu zabavu darivanja nerođena Meghanina djeteta koja je održana u New Yorku.

"Mislim da je zabava bila odraz jako lošeg ukusa. Kada je zemlja u stanju ekstremne iscrpljenosti i financijskim problemima, nije prikladno tako nešto organizirati. Ne možete u jednom trenutku govoriti ljudima da čuvaju planet, recikliraju plastiku, a onda unajmiti privatni avion kojim putujete na raskošnu zabavu svog nerođenog djeteta u New York. To nije dobro i nije primjereno", smatra Anna.

Dodala je i kako Meghan ne razumije da ona ne može biti glavna zvijezda na svjetskoj pozornici, već da su to prije nje Kraljica Elizabeta, princ Charles, a onda princ William i vojvotkinja Kate Middleton.

"Oni moraju biti zvijezde kako bi se osigurao nastavak monarhije. Kuća Windsor je postigla nevjerojatan uspjeh i uspjela ostati zajedno dok su mnoge druge europske kuće propale. Prepoznali su važnost monarhije", zaključila je.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell (Foto: Screenshot) +9 Ekipa serije \ Celebrity Pamtimo je kao omiljenu kovrčavicu s malih ekrana, a evo kako izgleda 20 godina kasnije

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene