Meghan Markle našla se na udaru kritika društvene stručnjakinje Anne Pasternak i načina života kojeg vodi na kraljevskom dvoru.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle mora shvatiti kako ne može živjeti kao holivudska zvijezda s A liste dok uživa privilegije života na kraljevskom dvoru, upozoravaju ugledni društveni stručnjaci.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) Nećete vjerovati za što sada optužuju Meghan: "Donosiš nesreću" Doria Ragland (Foto: Profimedia) O ovoj ženi ne znate gotovo ništa te ona vlada iz sjene, no Meghan i Harry jedino još njoj vjeruju

"Mislim da Meghan mora shvatiti kako ne može živjeti u kraljevskoj obitelji kao holivudska zvijezda. Život u monarhiji zahtijeva drugačije ponašanje", izjavila je stručnjakinja i urednica nekoliko knjiga o životu na kraljevskom dvoru Anna Pasternak.

"Ne možete imati sve. Ne možete imati slobodu i tu privilegiju. Ovo nije bajka. Mora to prepoznati i prihvatiti sve posljedice.

Anna je komentirala i nedavno održanu, luksuznu zabavu darivanja nerođena Meghanina djeteta koja je održana u New Yorku.

"Mislim da je zabava bila odraz jako lošeg ukusa. Kada je zemlja u stanju ekstremne iscrpljenosti i financijskim problemima, nije prikladno tako nešto organizirati. Ne možete u jednom trenutku govoriti ljudima da čuvaju planet, recikliraju plastiku, a onda unajmiti privatni avion kojim putujete na raskošnu zabavu svog nerođenog djeteta u New York. To nije dobro i nije primjereno", smatra Anna.

Dodala je i kako Meghan ne razumije da ona ne može biti glavna zvijezda na svjetskoj pozornici, već da su to prije nje Kraljica Elizabeta, princ Charles, a onda princ William i vojvotkinja Kate Middleton.

"Oni moraju biti zvijezde kako bi se osigurao nastavak monarhije. Kuća Windsor je postigla nevjerojatan uspjeh i uspjela ostati zajedno dok su mnoge druge europske kuće propale. Prepoznali su važnost monarhije", zaključila je.

Pamtimo je kao omiljenu kovrčavicu s malih ekrana, a evo kako izgleda 20 godina kasnije