Meghan Markle navodno je ljuta i frustrirana jer ne može reagirati na negativne napise o sebi.

Galerija


Već mjesecima kolaju glasine o napetim odnosima unutar kraljevske obitelji, a kako pišu strani mediji, za Meghan Markle svi napisi o njoj postali su previše.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom"

Izvori tvrde da je vojvotkinja od Sussexa ljuta i frustrirana jer ne može reagirati na sve što se o njoj govori i piše te tek sad shvaća ograničenja koja ima kraljevski život. Prvi korak koji je morala napraviti kada se na to odlučila bilo je odricanje od društvenih mreža.

''Oduvijek je bila toliko neovisna, cijeli svoj život, a sada joj je sve to oduzeto. Uvijek se voljela oglasiti bar na društvenim mrežama, a sada to više ne može'', objašnjava izvor upoznat sa situacijom.

Čak je i princ Harry, koji je prema svojoj supruzi zaštitnički nastrojen, počeo pored svega osjećati pristisak. Zbog navedene situacije Meghan i Harry navodno su odlučili odseliti se iz Kensingtonske palače i preseliti u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru.

No oni upoznati s cijelom pričom tvrde da među članovima obitelji ne postoji nikakva napetost, ali da je riječ o puno različitih karaktera, pa da je i logično da se ne mogu složiti u svemu.

Princ Harry i Meghan na proljeće će dobiti i prvo dijete.