Sve izišlo na vidjelo

O rivalstvu Meghan i Kate dugo se šuškalo, a sada je stiglo i priznanje: "Teško je biti zavađen..."

Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Stigla je još jedna potvrda rivalstva između Kate Middleton i Meghan Markle. Sama vojvotkinja od Sussexa priznala je da je sukoba - itekako svjesna.

Već se više od godinu dana šuška o zategnutim odnosima između dviju kraljevskih dama - Kate Middleton i Meghan Markle. Navodno je njihov odnos od prijateljskog došao do ledenog, a pričalo se i da je svojeglava Meghan uspjela čak i rasplakati buduću kraljicu Kate. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Nakon što su Meghan i princ Harry nedavno odlučili progovoriti o teškoćama s kojima se nose, a tiču se kraljevskog života i pritiska javnosti, Meghanin bliski prijatelj za Daily Mail je otkrio kako je lijepa vojvotkinja od Sussexa itekako svjesna svoje zavade s Kate Middleton te da joj cijela stvar jako teško pada. 

Prema riječima izvora, Meghan pogađa njezino neprijateljstvo s Kate Middleton, koja je u očima javnosti savršena buduća kraljica, dok na Meghan Britanci gledaju s dozom skepse, a često i zlobe. 

"Meghan je ušla u kraljevsku obitelj kao formirana osoba, dok je Kate bila vrlo mlada djevojka koju su kraljevski protokoli i tradicije praktički odgojili. Ne iznenađuje stoga da njoj uloga koju igra pristaje mnogo bolje", rekao je tajnoviti izvor te dodao kako je Meghan itekako svjesna toga da javnost, tabloidi, ali i neki članovi kraljevske obitelji, žele da ona i Kate budu u lošim odnosima. 

"Meghan zna da će Kate biti kraljica, uloge su jako jasno raspodijeljene. Ono što je izazovno je nošenje s time da ih se konastantno pokušava okrenuti jednu protiv druge. Teško je u toj poziciji biti zavađen", rekao je izvor. 

Podsjetimo, odnosi unutar kraljevske obitelji sve su lošiji, a dokaz tome je i činjenica da su Harry i Meghan odlučili prvi Božić svoga sina Archiea provesti u SAD-u, a ne sa kraljicom Elizabetom kao što je inače običaj. Uz to, princ Harry je prošlog mjeseca u intervjuu potvrdio da njegov odnos s princom Williamom trenutno nije najbajniji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +3 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene