problemi u drugom planu

Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle skupa sa svojim sinom Archiejem vjerojatno je imala videopoziv s kraljicom Elizabetom II., a princ Harry je prvi put razgovarao s bakom nakon šokantnog intervjua koji su on i njegova supruga dali Opri Winfrey.

Meghan Markle (39) i njezin jednogodišnji sin Archie razgovarali su s kraljicom Elizabetom II. prije sprovoda princa Philipa u prošlu subotu, piše magazin People

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Meghan je pričala i s mužem, princem Harryjem (36) prije nego što je njegov djed pokopan.

"Čuli su se svakog dana dok je bio u Londonu. Zna da mu je put u Englesku bio težak. Nije htio ostaviti Meghan i Archieja same. Svaki dan je ponavljala Harryju da su dobro jer nije htjela da se brine", ispričao je izvor. 

Dodao je da je Markle razgovarala i s kraljicom ranije prošlog tjedna, a vjerojatno je bila riječ o videopozivu jer, kako su ranije pisali britanski mediji, Elizabeta i ostatak obitelji privikli su se na taj način komunikacije. Ipak, nije otkriveno o čemu su razgovarali, no sigurno je riječ o izražavanju sućuti zbog princa Philipa. 

Kako piše Daily Mail, Harry se vratio u utorak kući u Kaliforniju, a prije odlaska iz Londona vodio je najmanje dva privatna razgovara s bakom Elizabetom. To je ispričao Meghanin prijatelj Omid Scobie, koji je napisao biografiju "Finding Freedom" o njezinu i Harryjevu napuštanju kraljevskog života i odlasku u Ameriku. 

Princ je razgovarao s bakom prije sprovoda djeda, princa Philipa, a otišao je kući u Montecito prije njezina rođendana koji je bio 21. travnja. Harry je prvi put razgovarao s kraljicom Elizabetom nakon njegova i Meghanina šokantnog intervjua s Oprom Winfrey. 

"Ljubav i poštovanje koje Harry ima za svoju baku uvijek će biti čvrsto. Njegov put u London bio je odavanje počasti životu njegova djeda Philipa i način da pruži podršku baki i ostatku obitelji. Probili su led za daljnje razgovore, no nisu u detalje prošli glavne probleme. Zasad su ih stavili u stranu i fokusirali se na ono što je bilo najvažnije", ispričao je Scobie. 

Harry je imao i privatne razgovore s ocem, princem Charlesom i bratom, princem Williamom koji je potaknula njegova supruga Kate Middleton. Očekuje se da će se ponovno vratiti 1. srpnja kada bi trebala biti otkrivena statua u Kensingtonskoj palači u čast njegovoj majci, pokojnoj princezi Diani, koja bi tog dana proslavila 60. rođendan da nije tragično preminula. 

Inače, kraljica Elizabeta II. viđena je na svoj 95. rođendan u srijedu kako šeta pse, a taj za nju poseban dan joj je teško pao jer je bio prvi bez njezina muža, princa Philipa. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene