Prati njezine planove

Meghan Markle ostvarili su se svi snovi, a ni princa nije bilo teško nagovoriti na njezin zadnji potez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan i Harry službeno više nisu dio kraljevske obitelji te novi život započinju u Los Angelesu, što je Meghanin najveći san.

Vojvotkinja od Sussexa oduvijek je maštala o tome da živi holivudskim životom, ako je vjerovati tvrdnjama njezinih prijatelja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

38-godišnja bivša glumica se sa suprugom princem Harryjem preselila prije nekoliko dana iz Kanade u Los Angeles, a on nije imao ništa protiv. Izvor blizak paru ističe kako je i sam Harry fasciniran filmskim zvijezdama, stoga ne čudi da prati planove svoje supruge.

"Ona je oduvijek maštala o ovakvoj slavi, a ne vjerujem da je Harryja bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je odluka pala na selidbu u Los Angeles", rekao je izvor za The Sun.

Dodaje kako Meghan živi blizu svoje majke, uz nju su prijatelji i cijeli PR tim, a više ne mora tražiti dopuštenje kraljevske obitelji za svaki svoj pokret. Postigla je idealno rješenje jer je i dalje u braku s princem, ali sama bira što će raditi.

Zbog straha od zatvaranja granice SAD-a i Kanade kraljevski je par prije nekoliko dana stigao u Los Angeles, a planiraju kupiti kuću u Malibuu.

Početkom godine Meghan i Harry najavili su da odstupaju sa svih kraljevskih dužnosti te su početkom ovoga tjedna objavili svoju posljednju poruku na kraljevskom Instagramu, koji više neće koristiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene