Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle iznenadila je sve prisutne pojavivši se na Wimbledonu.

Galerija


Očito je da se Meghan Markle, najpoznatija novopečena mama na svijetu, jako dobro oporavlja od poroda jer ju sve češće imamo priliku vidjeti u javnosti. 

Vezani članci Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Meghan između dvije vatre: Kraljevske dame priredile lažnu predstavu ili se stvarno dobro slažu? Thomas Markle (Foto: Profimedia) Daleko od glamura kraljevskog dvora, otac Meghan Markle čezne za unukom: "Da su me zvali, došao bih"

Bilo je poznato kako će Meghan uzeti vrlo kratki porodiljni dopust, no javnost i mediji ipak nisu očekivali njezino iznenadno pojavljivanje na slavnom teniskom turniru Wimbledon. Tako je vojvotkinja od Sussexa bez svog supruga princa Harryja iznenadila britansku javnost pojavivši se na meču Serene Williams, bliske joj prijateljice. 

Serena je prošle godine bila na kraljevskom vjenčanju, a naveliko se šuška kako će baš ona biti jedna od šest kuma i kumova na krštenju malenog Archieja, sina Meghan i Harryja. Krštenje sina princa Harryja i Meghan Markle održat će se u subotu, ali javnost neće imati pristup.

Meghan je na meč stigla odjevena u traperice, crnu majicu i bijeli blejzer. Nosila je svoju uobičajenu frizuru i tamne naočale, a opći dojam koji je ostavljala bio je onaj vrhunske elegancije.  

Bio je miljenik žena koji je volio i muškarce, imao je 11 djece, radio je probleme, a sve su mu opraštali