Nisu joj se nadali

Meghan se vratila na velika vrata: Vojvotkinju u prvim redovima Wimbledona nitko nije očekivao

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Serena Williams (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle iznenadila je sve prisutne pojavivši se na Wimbledonu.

Očito je da se Meghan Markle, najpoznatija novopečena mama na svijetu, jako dobro oporavlja od poroda jer ju sve češće imamo priliku vidjeti u javnosti. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Dvoboj vojvotkinja Meghan između dvije vatre: Kraljevske dame priredile lažnu predstavu ili se stvarno dobro slažu?

Bilo je poznato kako će Meghan uzeti vrlo kratki porodiljni dopust, no javnost i mediji ipak nisu očekivali njezino iznenadno pojavljivanje na slavnom teniskom turniru Wimbledon. Tako je vojvotkinja od Sussexa bez svog supruga princa Harryja iznenadila britansku javnost pojavivši se na meču Serene Williams, bliske joj prijateljice. 

Serena je prošle godine bila na kraljevskom vjenčanju, a naveliko se šuška kako će baš ona biti jedna od šest kuma i kumova na krštenju malenog Archieja, sina Meghan i Harryja. Krštenje sina princa Harryja i Meghan Markle održat će se u subotu, ali javnost neće imati pristup.

Meghan je na meč stigla odjevena u traperice, crnu majicu i bijeli blejzer. Nosila je svoju uobičajenu frizuru i tamne naočale, a opći dojam koji je ostavljala bio je onaj vrhunske elegancije.  

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marlon Brando (Foto: Profimedia) Marlon Brando (Foto: Profimedia) Marlon Brando (Foto: AFP) Marlon Brando (Foto: AFP) +5 Marlon Brando (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je miljenik žena koji je volio i muškarce, imao je 11 djece, radio je probleme, a sve su mu opraštali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene