suđenje se nastavlja

Meghan izgubila prvu bitku u ratu s medijima te mora platiti, odbacili su njezine dokaze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle tužila je medij zbog članka koji su objavili 2018. godine, u kojem je otkriveno pismo koje je poslala svom ocu nakon što ju nije otpratio do oltara na kraljevskom vjenčanju s princom Harryjem.

Meghan Markle tužila je britanski tabloid Mail on Sunday, a otkriveni su novi detalji suđenja. Kako javlja Daily Mail, sud je odbacio brojne njezine tvrdnje u tužbi u kojoj je navela kako je britanski mediji žele izblatiti te koriste njezinu svađu s ocem Thomasom Markleom kako bi iskopali negativne detalje o njoj i tako je prezentirali javnosti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle "Ovo je okrutno!" Očajni otac Meghan Markle preklinje ju za jednu stvar koju mu brani već godinama: "Ne poznajem tu ženu u koju se pretvorila!"

Sud je ocijenio kako su brojni dokazi koje je priložila nevažni, a odbacili su i njezine tvrdnje da namjerno pišu negativne vijesti kako bi joj ugrozili ugled.

Princeza Markle tužila je medij zbog članka koji su objavili 2018. godine, u kojem je otkriveno pismo koje je poslala svom ocu nakon što ju nije otpratio do oltara na kraljevskom vjenčanju s princom Harryjem.

Bivša glumica tvrdi kako je to pismo narušilo njezinu privatnost, a optužila je britanske medije i za neprofesionalno izvještavanje. Tvrdi da su mediji njezinog oca iskorištavali, iako s njim nije razgovarala dvije godine.

Princ Harry i Meghan Markle će morati platiti i oko 62.500 dolara sudskih troškova nakon prvog gubitka spora jer se nigu htjeli nagoditi kada je suđenje započelo. Suđenje su preimenovali u "Markle protiv Marklea", a Meghan će se na jednom od budućih ročišta morati susresti i sa svojim ocem. Suđenje se nastavlja s novim dokazima uskoro.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene