Meghan Markle i princ Harry s obožavateljima odnedavno komuniciraju i preko društvenih mreža, točnije Instagrama, gdje su otkrili i nadimak koji su dali svojoj bebi.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry bacili su nove iskrice na priču o dolasku njihove kraljevske bebe na svijet, koji se zapravo očekuje svakog trenutka. 

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Profimedia) Harryjevi prijatelji više ne zovu Meghan na večere zbog stvari koju jedino ona radi za stolom Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Pohvalila se fotografijom iz palače: Tenisačica pohitala upoznati Archieja, jedna je od favorita za kumu na krštenju?

Naime, Meghan i Harry prvi put su svoje nerođeno dijete oslovili s "bebom od Sussexa", i to na svom službenom profilu na Instagramu, koji su tek nedavno otvorili. Nadimak koji su dali svojoj bebi izazvao je pravu euforiju na društvenim mrežama i izljeve emocija. 

''Ovo je preslatko'', jedan je od komentara. 

Tom su prilikom zapravo zahvalili obožavateljima kraljevske obitelji na donacijama dobrotvornim organizacijama, odnosno donacijama za djecu i roditelje kojima je novc potreban, umjesto da šalju darove za njihovo nerođeno dijete.

"U ime vojvode i vojvotikinje (i bebe od Sussexa), veliko vam hvala", stoji uz Meghaninu i Harryjevu objavu, koja je raznježila njihove obožavatelje.

Pitanje je dana kada će Meghan i Harry postati ponosni roditelji prvog djeteta, koje će navodno na svijet doći u njihovu novom domu Frogmore Cottageu uz svu potrebnu njegu, ali i u najvećoj mogućoj privatnosti.

Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda