Američki blagdan Dan zahvalnosti jedan je od najvažnijih dana u godini za Amerikance, a princ Harry i Meghan Markle proveli su ga u okrilju obitelji.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry trenutačno u SAD-u provode slobodno vrijeme u društvu Meghanine majke Dorije, a navodno će upravo s njom proslaviti i nadolazeći Božić. Nakon što su uspješno priveli svoju afričku turneju kraju, Sussexi su se uputili na šestotjedno obiteljsko putovanje u SAD zajedno sa svojim sinčićem Archiejem

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

Iako je ostatak kraljevske obitelji zabrinut za njihovu tendenciju izoliranja od drugih, slavni par ništa nije moglo spriječiti da odlete "preko bare" i zamijene sivilo Londona kalifornijskim suncem. Izvor blizak paru za Daily Mail je otkrio kako je par blagdan Dana zahvalnosti proveo u okrilju Meghanina obiteljskog doma, samo s najbližom rodbinom. 

Navodno je svečanu večeru pripremila upravo vojvotkinja, koja je poznata po svojoj ljubavi prema dobrom jelu i pilu. 

"Meghan obožava biti u kuhinji. Talentirana je kuharica i jako uživa u zbližavanju ljudi tijekom objeda", rekao je izvor. 

Sudeći po svemu, nakon dvije godine stalnih obavljanja kraljevskih dužnosti Meghan se zaželjela svog američkog doma pa sad uživa u opuštenijoj i neformalnijoj atmosferi koju on nudi. 

Vatrena 41-godišnjakinja božanstvena tijela nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila poljupcima