Američki blagdan Dan zahvalnosti jedan je od najvažnijih dana u godini za Amerikance, a princ Harry i Meghan Markle proveli su ga u okrilju obitelji.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry trenutačno u SAD-u provode slobodno vrijeme u društvu Meghanine majke Dorije, a navodno će upravo s njom proslaviti i nadolazeći Božić. Nakon što su uspješno priveli svoju afričku turneju kraju, Sussexi su se uputili na šestotjedno obiteljsko putovanje u SAD zajedno sa svojim sinčićem Archiejem

Vezani članci Meghan Markle Tko je zgodni frajer koji šeće psa Meghan Markle dok je ona sama doma, a princ Harry boravi u Velikoj Britaniji? Princ Philip, Meghan Markle i princ Harry Procurili pravi razlozi zbog kojih Meghan Markle neće biti na sprovodu princa Philipa, o svojoj odluci povjerila se prijateljima

Iako je ostatak kraljevske obitelji zabrinut za njihovu tendenciju izoliranja od drugih, slavni par ništa nije moglo spriječiti da odlete "preko bare" i zamijene sivilo Londona kalifornijskim suncem. Izvor blizak paru za Daily Mail je otkrio kako je par blagdan Dana zahvalnosti proveo u okrilju Meghanina obiteljskog doma, samo s najbližom rodbinom. 

Navodno je svečanu večeru pripremila upravo vojvotkinja, koja je poznata po svojoj ljubavi prema dobrom jelu i pilu. 

"Meghan obožava biti u kuhinji. Talentirana je kuharica i jako uživa u zbližavanju ljudi tijekom objeda", rekao je izvor. 

Sudeći po svemu, nakon dvije godine stalnih obavljanja kraljevskih dužnosti Meghan se zaželjela svog američkog doma pa sad uživa u opuštenijoj i neformalnijoj atmosferi koju on nudi. 

Vatrena 41-godišnjakinja božanstvena tijela nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila poljupcima