Sin Meghan Markle i princa Harryja dobio ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Galerija


Nakon što su prvi put pozirali u javnosti s prvorođenim sinom, vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry otkrili su i njegovo ime.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Napala princa Harryja i Meghan Markle: "Mislila sam da će biti dostojanstveni, a ne kao razmaženi tinejdžeri" Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Pogled unatrag: Ovo je pet najblistavijih trenutaka princa Harryja i Meghan Markle od početka veze prije tri godine

Sinu su odlučili dati ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Vijest o imenu objavili su na svom službenom profilu na Instagramu. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvom objavljuju ime svog prvorođenog djeteta: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ovog popodneva njihovo veličanstvo predstavilo je kraljici Elizabeti njezino osmo praunuče u dvorcu Windsor. Toj svečanoj prigodi su nazočili i vojvoda od Edinburgha kao i majka vojvotkinje", stoji uz objavu. 

Maleni Archie neće dobiti kraljevsku titulu poput svojih bratića i sestrične, već će jednostavno biti poznat kao gospodin Archie, prenosi Daily Mail

Par je s dječakom pozirao u palači, princ Harry ponosno ga je držao u naručju dok je Meghan stajala pored njega.

"Osjećaj je čaroban. Poprilično nevjerojatan. Imam dvojicu najboljih muškaraca na svijetu pored sebe, presretna sam", izjavila je uzbuđena Meghan.

Podsjetimo, Meghan i Harry postali su roditelji dječaka u ponedjeljak, a iako je porođaj bio obavijen velom tajne, strani mediji pišu da je vojvotkinja rodila u londonskoj bolnici Portland.

 

Princ Harry nije krio koliko je sretan zbog dolaska maloga nasljednika na svijet.

Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!