Tako blizu, a tako daleko

Povratak odbjeglog kraljevskog para proći će bez susreta s budućim kraljem, a poznato je i gdje će odsjesti

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Princ William i princ Harry - 5 +20 Princ William i princ Harry - 4 Galerija

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Ujedinjeno Kraljevstvo bez svoje djece, a princu Williamu nije u planu susresti se s njima iako će odsjesti vrlo blizu.

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Ujedinjeno Kraljevstvo, a prema najnovijim informacijama britanskih medija odsjest će vrlo blizu kraljevskoj obitelj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Par je stigao bez svoje djece, a kako piše Daily Mail, povratnici su sletjeli ovog jutra na privatnom aerodromu.

Ipak, princ William nema u planu susresti se s odbjeglim bratom i njegovom suprugom, govori bliski izvor za Daily Mail.

Meghan i Harry odsjest će vrlo blizu Williama i Kate. Navodno će koristiti svoj dom u Windsoru, Frogmore Cottage. William i Kate sada su se preselili u Adelaide Cottage, također na kraljičinom imanju u Berkshireu samo 15 minuta hoda ili pet minuta vožnje od Frogmorea, ali unatoč malo razdaljini susreta očito neće biti.

Još uvijek nije poznato hoće li posjetiti kraljicu Elizabetu koja odmara u Balmoralu dok traje zabrinutost za njezino zdravlje, kao i prepirka oko njihova osiguranja s Ministarstvom unutarnjih poslova .

Par će posjetiti Manchester u ponedjeljak na One Young World Summitu gdje će se Meghan održati govor na ceremoniji otvaranja. Zatim će krenuti u Dusseldorf u Njemačkoj na događaj "Invictus Games 2023 One Year To Go" odakle će se vratiti u London na dodjelu nagrada WellChild.

"Njihove su ocjene u anketama već duže vrijeme užasne, postoji dubok rascjep s kraljevskom obitelji koji neće uskoro zacijeliti. Zapravo mi nije jasno zašto uopće dolaze", izjavio je za Daily Mail kraljevski komentator Richard Fitzwilliams.

PR guru i stručnjak za brendove Mark Borkowski rekao je pak kako očekuje da će Meghan iskoristiti ovo putovanje za dobivanje publiciteta.

"Ovo ostaje hladni rat između kuća koje su još uvijek u sukobu. Onima koji to prate izvana, čini se da se Meghan svakodnevno želi pojavljivati u medijima", zaključio je za Daily Mail.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Beregova - 3 Maria Beregova - 2 Maria Beregova - 4 Maria Beregova - 5 +26 Maria Beregova - 6 Celebrity Novu DiCaprijevu djevojku paparazzi prate u stopu, a njena ljepota nije promakla ni slučajnim prolaznicima

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene