Princ Harry i Meghan Markle planiraju veliki put u Afriku kako bi završili posao koji je započela princeza Diana.

Galerija


Princeza Diana, majka princa Harryja, bila je poznata po svojem dobrotvornom i humanitarnom radu, a osobito je angažirana bila na afričkom kontinentu. 

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Sada i službeno: S kraljevskog dvora potvrđena odluka Meghan i Harryja o kojoj se dugo šuškalo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Stalno je na udaru kritika, a sada je uzvratila udarac javnosti: Meghan otkrila što zapravo želi postići

Davno preminula princeza nije uspjela vlastoručno dovršiti svoju misiju u Africi, razminirati južnoafričke države, no sada će njezinim stopama krenuti Harry i njegova supruga vojvotkinja Meghan.

Par navodno detaljno planira veliku i dugotrajnu turu po Africi kako bi zajedničkim naporima napokon završili s projektom koji je princeza Diana započela. Podsjetimo, Diana je Angolu posjetila tek nekoliko mjeseci prije svoje tragične smrti 1997. u Parizu. 

Na zahtjev Meghan i Harryja, kraljevska palača trenutačno provodi detaljnu istragu o sigurnosnom stanju u Angoli kako bi se moglo utvrditi hoće li maleni Archie, prvo dijete Harryja i Meghan, s njima također krenuti na put. 

Navodno bi kraljevska turneja trebala početi u Malaviju, proći Angolom, Bocvanom i ostalim južoafričkim državama. 

Harryju ovo neće biti prvi put da ide u Afriku zbog humanitarnog rada. Naime, princ je već 2013. posjetio Cuando Cubango regiju Angole sa zakladom čiji je pokrovitelj. Tom je prilikom iz prve ruke svjedočio razornom učinku mina na lokalne zajednice, a posjetio je i bolnice za one stradale od nagaznih mina.

Harry je rekao svojim bliskim prijateljima kako je spreman "završiti majčin posao" te krenuti njezinim stopama put Afrike. Trenutačno se razmišlja o planu da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa provedu u Africi najmanje šest mjeseci godišnje. 

"Ovdje se radi o tome da Harry želi odati počast Diani te svojoj ženi i sinu pokazati sva mjesta koja su ga odredila kao dječaka", rekao je izvor blizak kraljevskom paru. 

Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''