Veliki pothvat

Harry i Meghan nastavljaju stopama princeze Diane: Dovršit će posao koji prinčeva majka nije mogla

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Getty 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry u Africi (Foto: Profimedia) Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle, prince Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle planiraju veliki put u Afriku kako bi završili posao koji je započela princeza Diana.

Princeza Diana, majka princa Harryja, bila je poznata po svojem dobrotvornom i humanitarnom radu, a osobito je angažirana bila na afričkom kontinentu. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Davno preminula princeza nije uspjela vlastoručno dovršiti svoju misiju u Africi, razminirati južnoafričke države, no sada će njezinim stopama krenuti Harry i njegova supruga vojvotkinja Meghan.

Par navodno detaljno planira veliku i dugotrajnu turu po Africi kako bi zajedničkim naporima napokon završili s projektom koji je princeza Diana započela. Podsjetimo, Diana je Angolu posjetila tek nekoliko mjeseci prije svoje tragične smrti 1997. u Parizu. 

Na zahtjev Meghan i Harryja, kraljevska palača trenutačno provodi detaljnu istragu o sigurnosnom stanju u Angoli kako bi se moglo utvrditi hoće li maleni Archie, prvo dijete Harryja i Meghan, s njima također krenuti na put. 

Navodno bi kraljevska turneja trebala početi u Malaviju, proći Angolom, Bocvanom i ostalim južoafričkim državama. 

Harryju ovo neće biti prvi put da ide u Afriku zbog humanitarnog rada. Naime, princ je već 2013. posjetio Cuando Cubango regiju Angole sa zakladom čiji je pokrovitelj. Tom je prilikom iz prve ruke svjedočio razornom učinku mina na lokalne zajednice, a posjetio je i bolnice za one stradale od nagaznih mina.

Harry je rekao svojim bliskim prijateljima kako je spreman "završiti majčin posao" te krenuti njezinim stopama put Afrike. Trenutačno se razmišlja o planu da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa provedu u Africi najmanje šest mjeseci godišnje. 

"Ovdje se radi o tome da Harry želi odati počast Diani te svojoj ženi i sinu pokazati sva mjesta koja su ga odredila kao dječaka", rekao je izvor blizak kraljevskom paru. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Gabrielle Union (Foto: Instagram) +0 Gabrielle Union (Foto: Instagram) Celebrity Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene