Meghan Markle i princ Harry pronašli su unikatan način da fanovima diljem svijeta čestitatju Novu godinu - objavili su dosad neviđenu fotografiju svog sinčića Archiea.

Galerija


Cijeli svijet zna da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zimske praznike provode daleko od ostatka kraljevske obitelji, a nakon što se pročulo da će Novu godinu dočekati u Kanadi, odlučili su obožavatelje počastiti i pravom poslasticom za ulazak u novo desetljeće. Naime, objavili su preslatku fotografiju malenog Archiea. Maleni dječačić spremno je pozirao pred objektivom fotoaparata u naručju svog oca Harryja, a nastala je upravo u Kanadi prije nekoliko dana. 

Vezani članci Meghan Markle Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila Meghan Markle Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal

Harry i Meghan Markle svojim su pratiteljima na Instagramu čestitali Novu godinu videom koji su ispunili fotografijama iz 2019. godine. Prva i naslovna fotka u videu je upravo ta nova slika malenog Archieja koju do sada nismo vidjeli. 

"Svima vam želimo sretnu Novu godinu i hvala vam na podršci koju nam pružate. Bilo je divno upoznavati vas i susretati se s vama proteklu godinu u svim dijelovima svijeta. Jedva čekamo sljedeće susrete u novoj 2020. godini. Neka vam donese zdravlje i sreću", napisali su Harry i Megan u objavi. 

Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi