Meghan Markle i princ Harry donijeli su odluku da će božićne blagdane provesti daleko od kraljevske obitelji.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovogodišnje božićne blagdane neće provesti u društvu Kraljice i ostalih članova kraljevske obitelji u Buckinghamskoj palači.

Vezani članci Kate Middleton, Meghan Markle Kate snimljena samo nekoliko sati nakon Meghaninog otkrića da ju je rasplakala, njezin izraz lica sve govori Meghan Markle i princ Harry I stručnjaci se oglasili o intervjuu Meghan i Harryja, uglavnom ih nisu štedjeli: "Ovo je bila predstava od početka do kraja"

Potvrdio je to britanskim medijima poput Daily Maila glasnogovornik palače, koji je otkrio da će Meghan i Harry blagdane provesti sa sinom Archiejem i Meghaninom majkom Dorijom Ragland na skrivenoj lokaciji.

O tome se u javnosti već šuškalo neko vrijeme, a vijest je potvrđena tek jučer. Zanimljivo je kako ni sama kraljica Elizabeta nije bila upoznata s unukovim planovima dok joj on sam jučer nije rekao.

Ona ga je u toj odluci poduprla jer razumije da se par želi na neko vrijeme maknuti iz centra pažnje britanske, ali i svjetske javnosti, isto kao i to da Meghan želi provesti Božić s majkom nakon pune dvije godine.

"Nakon što je posljednje dvije godine provela Božić u Sandringhamu, blagdane će ove godine provesti s vojvotkinjinom majkom. Ova je odluka u skladu s prijašnjim presedanima članova kraljevske obitelji i ima podršku Kraljice. Zbog sigurnosnih razloga ostali detalji zasad neće biti otkriveni", izjavio je glasnogovornik.

Bit će to drugi put da Meghan i Harry propuštaju obiteljska druženja u samo nekoliko mjeseci, nakon što su ljetos odbili Kraljičin poziv da dio praznika provedu s njom u Balmoralu, pa se postavilo pitanje koliko se često uopće viđaju.

"Vojvoda i vojvotkinja često viđaju Kraljicu sada kada žive u Windsoru. Zato i nisu išli u Škotsku ove godine i zato Kraljica podupire njihovu odluku o božićnim praznicima", izjavio je glasnogovornik za Daily Mail.

Iako nije poznato gdje će točno biti za Božić, nagađa se da bi ga mogli proslaviti u miru svog doma u Windsoru, gdje bi ih Doria posjetila prvi put ili bi se mogli otputiti preko oceana u SAD ili čak u Afriku, koju Harry smatra svojim drugim domom.

No izvor blizak Meghan za Daily Mail je izjavio kako bi ona voljela i američki Dan zahvalnosti, koji se obilježava 28. studenog, provesti u Londonu kako bi pomagala u skloništima za beskućnike.

"Koliko ja znam, ne dolaze ovdje u Los Angeles. Doria putuje k njima već za Dan zahvalnosti, koji neće službeno slaviti jer to nije britanski praznik, ali Meghan razmatra mogućnost pomoganja beskućnicima."

Harry je dosad sve ove godine slavio Božić u Norfolku, osim 2012. godine kada je bio na odsluženju vojnog roka u Afaganistanu, a posljednje dvije godine društvo mu je pravila i supruga Meghan, no čini se da to više neće biti običaj.

Od mršavice s uvijek pretjeranom šminkom i lažnim tenom postala je dama raskošnih oblina