Meghan Markle i princ Harry nisu oduševljeni božićnom tradicijom i pravilom kojeg se moraju pridržavati u kraljičinoj rezidenciji.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle, osim što je poznata po udaji za britanskog princa Harryja, poznata je i po vrlo čestim kršenjima pravila kraljevskog dvora otkako je postala dio obitelji.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Buntovna Meghan kršila je kraljevsko pravilo za pravilom: Na koje je sve načine svoj porod učinila posebnim? Meghan dobije baš sve što poželi (Foto: AFP) Udala se u kraljevsku obitelji, a ne poštuje niti jedno pravilo?! Lista svih tradicija koje je Meghan Markle prekršila

Međutim, kada su u pitanju božićni blagdani, kršenje pravila neće joj tako lako poći za rukom. Naime, iako će im ovo biti prvi zajednički Božić, Meghan i Harry ga neće dočekati zajedno.

Božićna tradicija u kraljičinoj rezidenciji Norfolk, gdje se obitelj okuplja povodom blagdana, nalaže da žene i muškarci božićno jutro provode odvojeno.

Žene će tako doručkovati u spavaćoj sobi, nešto laganiji obrok, a muškarci nešto konkretniji u blagovaonici.

"Na sam Božić, dame uglavnom doručkuju voće narezano na kriške, polovice grejpfuta, tost i kavu koji im se poslužuju u spavaćim sobama. Muškarci pak doručkuju težu hranu poput jaja, šunke, gljiva, haringa", otkrio je bivši kuhar na kraljevskom dvoru Darren McGrady.

Hoće li se Meghan i Harry uspijeti držati ovog pravila, otkrit ćemo uskoro.

Podsjećamo, sve su glasnija šuškanja o raskolu između princa Harryja i njegova brata princa Williama, te kako Meghan sve teže padaju ograničenja jer je oduvijek bila neovisna

Posrnula holivudska zvijezda ne prestaje šokirati nezdravom pojavom i pokušajima da izgleda seksi

Domaća pjevačica prvi je put iskreno progovorila o trnovitom putu prema posvojenju

Poseban završetak: Epizoda Farme završila sjećanjem na svima dragu Editu