Divni par

Najležernije izdanje dosad! Meghan i princ Harry privlače pozornost i u trenirkama

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 2 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 2 Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 2 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 6 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 5 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 4 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 7 +0 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 1 Galerija

Meghan i Harry intenzivno pripremaju svadbu koja je zakazana 19. svibnja, no to ih nije omelo u slaganju aktivnosti koje će imati kao bračni par.

Meghan Markle danas je otkrila kako je dogovorena njezina prva inozemna turneja s kraljevskom obitelji. Putuje u Australiju gdje će pratiti Invictus Games. Iako se Meghan i Harry intenzivno pripremaju za svadbu koja je zakazana 19. svibnja, nije ih to omelo u slaganju rasporeda za aktivnosti koje će imati kao bračni par.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Danas su, pak,Harry i Meghan sudjelovali u probama za Invictus Games, a pojavili su se u ležernom izdanju. Radi se o natjecanju sportaša sa invaliditetom. Meghan je nosila majicu kratkih rukava s logom igara, a usto je sparila traperice i baloner te crne čizmice. Harry je bio u trenirci, a oboje su se u tom izdanju družili sa sportašima. Iako ležerni, Harry i Meghan i danas su privukli pažnju svih okupljenih, a svi su oduševljeni budućom suprugom omiljenog princa.

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 4 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 4 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene