Meghan Markle, princ Harry i njihov sin Archie posljednjih su šest tjedana proveli na imanju ruskog milijardera Yurija Milnera.

Galerija


Za vrijeme trajanja jedne od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji i sastanka princa Harryja s kraljicom Elizabetom te prinčevima Charlesom i Williamom, vojvotkinja Meghan Markle vratila se u Kanadu k sinu Archieju.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Buckinghamska palača lišila ih povlastica: Princ Harry i Meghan Markle ostaju bez titula i novca Meghan Markle Savršena vila za novi početak: Meghan odabrala dom za sebe i Harryja vrijedan 21 milijun funti?

Točnije, Meghan se vratila na isto mjesto na kojem su ona i Harry s njezinom majkom i sinom Archiejem proveli posljednjih šest tjedana, a riječ je o dvorcu koji je u vlasništvu ruskog milijunaša Yurija Milnera, za kojeg se tvrdilo da skriva vlastiti identitet kako bi izbjegao plaćanje poreza ili pak prikrio pranje novca, pišu britanski mediji poput Daily Maila.

Meghan i Harry nisu htjeli novinarima otkriti njegov identitet, isto kao što nisu htjeli odgovoriti na pitanje je li im on sam platio godišnji odmor u Kanadi.

No britanski su mediji otkrili kako se radi i Milneru, izraelsko-ruskom poduzetniku, internetskom guruu i fizičaru koji je poznat i kao jedan od najutjecajnijih ruskih tehnoloških investitora. Jedan je od osnivača i bivši predsjednik kompanije Mial.ruGroup i osnivač kompanije DST Global preko koje investira svoja sredstva u druge kompanije poput Facebooka, Zinge, Twittera, Alibabe, Airbnb i mnogih drugih poznatih i jednako uspješnih.

Dobar je prijatelj s osnivačem Facebooka Markom Zuckerbergom, a 2011. godine našao se na Forbesovoj listi milijardera.

Godinu dana kasnije postao je vlasnik luksuznog imanja koje je trenutačno Harryjev i Meghanin kanadski dom, a čija se vrijednost procjenjuje na 14,1 milijuna dolara i ima osam spavaćih soba.

Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži