Meghan Markle, princ Harry i njihov sin Archie posljednjih su šest tjedana proveli na imanju kojeg je jednom prilikom iznajmio ruski milijarder Yuri Milner.

Galerija


Za vrijeme trajanja jedne od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji i sastanka princa Harryja s kraljicom Elizabetom te prinčevima Charlesom i Williamom, vojvotkinja Meghan Markle vratila se u Kanadu k sinu Archieju.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor s tvrtkom koja slavnim osobama dogovara nastupe Meghan Markle i princ Harry Meghan i Harry proglašeni najvećim gubitnicima kraljevske obitelji, otkriven i razlog zbog kojeg je to tako

Točnije, Meghan se vratila na isto mjesto na kojem su ona i Harry s njezinom majkom i sinom Archiejem proveli posljednjih šest tjedana, a riječ je o dvorcu za kojeg se tvrdilo da je u vlasništvu ruskog milijunaša Yurija Milnera. Milner je dvorac iznajmio prije pet godina, no iako se govorilo da je u njegovom vlasništvu, on je to kasnije opovrgnuo.

Milner je inače izraelsko-ruski poduzetnik, internetski guru i fizičar koji je poznat i kao jedan od najutjecajnijih ruskih tehnoloških investitora. Jedan je od osnivača i bivši predsjednik kompanije Mial.ruGroup i osnivač kompanije DST Global preko koje investira svoja sredstva u druge kompanije poput Facebooka, Zinge, Twittera, Alibabe, Airbnb i mnogih drugih poznatih i jednako uspješnih.

Dobar je prijatelj s osnivačem Facebooka Markom Zuckerbergom, a 2011. godine našao se na Forbesovoj listi milijardera.

Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži