I dalje je samo glumica?

Otkrivaju se ružni detalji: Bivša zaposlenica tvrdi da je zbog Meghan Markle stalno plakala

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Galerija

Melissa Toubati dala je otkaz šest mjeseci nakon vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.

Meghan Markle možda se odrekla holivudske karijere, no čini se kako je i dalje dobra glumica.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Barem tako tvrdi njezina bivša asistentica Melissa Toubati, koja joj je dala otkaz svega šest mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja koje je održano krajem svibnja u Londonu.

Kako je objasnila 39-godišnja Melissa u pismu, ponašanje vojvotkinje od Sussexa dovodilo ju je do plača te je odlučila da tako ne želi živjeti. "Njezin je posao bio vrlo stresan. Morala se nositi s brojnim zahtjevima vojvotkinje, zbog čega je bila pod velikim pritiskom te je stalno plakala", otkrio je nepoznati izvor za britanski Daily Mail.

"Melissa je nevjerojatno talentirana za svoj posao i bila je važan faktor kraljevskog vjenčanja. No bilo je lakše da im se putevi razdvoje." Melissa je prethodno radila za pjevača Robbieja Williamsa i njegovu suprugu Aydu Field, a mnogi komentiraju kako bi vjenčanje bilo još stresnije da stvari u ruke nije preuzela upravo Melissa. Iako je Kensingtonska palača nastojala zataškati da je vojvotkinjino ponašanje bilo razlog otkaza, mnogi nisu povjerovali u to.

Tako je palača u službenoj objavi istaknula žaljenje zbog Melissina odlaska, a zanimljivo je da je i Meghanina bivša asistentica potvrdila kako se bivša glumica jako promijenila otkad je postala dio britanske kraljevske obtelji. "Od samih početaka znala je točno što želi, bilo da je u pitanju njezina karijera, odjeća ili ljudi s kojima radi. Vrlo je izbirljiva. Tko nije dijelio istu viziju s njom, odmah bi bio otpušten. No sve je o postalo još gore otkad je s princem Harryjem."

Navodno Meghan ima mnogo problema i sa zadržavanjem ostalog osoblja jer je s njom izrazito teško raditi. "Postala je bezobrazna", zaključila je kratko njezina bivša asistentica Gina. "Što Meghan želi, to Meghan dobije", poručio je zaljubljeni princ osoblju palače još prije vjenčanja, dok upućeniji izvori iz palače tvrde da Meghan jednostavno nema problema tražiti ono što želi te je vrlo vokalna kada su u pitanju njezini zahtjevi.

Problem je navodno u tome što dotična ima sve više zahtjeva te ih često šalje mailom u rane jutarnje sate. Takvo ju je ponašanje navodno odvojilo i od Kate Middleton, supruge Harryjevog brata Williama, s kojom je navodno u vrlo lošim odnosima, zbog čega se kraljevski par seli iz palače u Frogmore, dok William i Kate ostaju tamo.

A dokad će se Meghan tolerirati takvo ponašanje koje svim silama želi zataškati, ostaje nam pričekati i saznati. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +2 Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Celebrity Ove su fotografije konačni dokaz da glumica nakon tri propala braka ljubi srpsku stilisticu?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 1 Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 2 Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 3 Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) +2 Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Dirljivi intervju oca slijepog mladića koji je rasplakao Hrvatsku: ''Mi smo svoj život podredili njemu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene