Meghan Markle je s ocem Thomasom bila bliska dok je odrastala u Los Angelesu, ali razdvojili su ih njegovi sramotni gafovi uoči svadbe s princom Harryjem.

Galerija


Prošla su dva mjeseca otkako je Meghan Markle i službeno postala članica kraljevske obitelji. Iako se sama ta činjenica čini idealnom, dani uoči vjenčanja za nju su bili ispunjeni brigom jer je njezin otac Thomas Markle otkazao dolazak na svadbu, a kao razlog je tada naveo operaciju srca.

Vezani članci Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) A zato je Victoria djelovala namrgođeno? Noć prije kraljevskog vjenčanja David Beckham malo se opustio Meghan Markle, princ Harry (Foto: Pixsell) Nije sve bilo tako glamurozno kao što se činilo? Fotograf otkrio što se krije iza ove fotografije najpoznatijih mladenaca na svijetu

Kako vrijeme prolazi, strani mediji sve češće pišu da je otac vojvotkinje od Sussexa sve izmislio jer ga je bilo sram nakon što se otkrilo da je za lažne paparazzi fotografije koje su osvanule u gotovo svim tabloidima bio i plaćen.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Thomas Markle (Foto: Profimedia)

Poslije svega se ispričao, a kad su mnogi pomislili da je naučio lekciju i shvatio što je učinio, on je dao televizijski intervju u kojem je otkrio neke od detalja o princu Harryju i svojoj kćeri. Kratko nakon toga izjavio je da neće prestati istupati u medijima dok mu se netko iz kraljevske obitelji ne obrati i stupi u kontakt s njim.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Thomas Markle (Foto: Profimedia)

Meghan s ocem navodno nije razgovarala još od svadbe, a Us Weekly sada piše kako je razlog tome jer se boji da bi, s obzirom na njegovo ponašanje dosad, detalji njihovog razgovora mogli procuriti u javnost.

''Meghan je jako uzrujana zbog oca i to zbog nekoliko razloga. Ne zna čak ni na koji način da komunicira s njjim, a da bude sigurna da on to neće iskoristiti u svoju korist. Živi u strahu da će njihova komunikacija procuriti. Ako je već toliko toga iznio u javnost, kako može znati da neće i to. '', govori izvor upoznat sa siuacijom.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images)
Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images)

Meghan je sa svojim ocem bila bliska dok je odrastala u Los Angelesu, ali razdvojili su ih njegovi sramotni gafovi uoči svadbe s princom Harryjem.

''Ona bi i htjela razgovarati s njim, ali nema više povjerenja u njega. A kako se čini, to povjerenje se nikad neće ni obnoviti. Velika šteta je tu načinjena tako da ona nema drugog izbora nego ga ignorirati'', zaključuje izvor.

Meghan ima problema i sa polusestrom Samanthom Markle koja je u medijima i na društvenimmrežama ne prestaje blatiti. Jedini član njezine obitelji koji je bio na vjenčanju u Londonu bila je njezina majka Doria Ragland.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images)
Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images)

''Njezina majka je nevjerojatna. Ohrabruje Meghan da ignorira svu negativu oko sebe i da se usredotoči na svoj život. Predivna je žena i Meghan joj se može obratiti kad god i što god zatreba'', govori osoba upoznata sa situacijom.

Za razliku od svog bivšeg supruga, Doria izbjegava razgovore s novinarima i medije općenito.