Krizne mjere

Očajnički potez Meghan Markle kojim želi osvojiti britansku javnost: Hoće li joj poći za rukom?

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle postaje sve omraženija među Britancima, pa se odlučila na drastičan potez ne bi li vratila svoj ugled.

U posljednje vrijeme Meghan Markle i princ Harry našli su se na udaru kritika britanske javnosti zbog svog rasipništva te unajmljivanja privatnih aviona, a nakon što su ankete pokazale da je Britancima od Meghan znatno draža Kate Middleton - vojvotkinja od Sussexa odlučila se na krizne mjere. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Da je mišljenje Britanaca o članovima kraljevske obitelji iznimno važno, dokazuje činjenica da je Meghan zbog sve bržeg srozavanja vlastitog ugleda odlučila promijeniti cijeli PR tim. Rad na imidžu i popravljanje slike o sebi trenutačno su najvažniji lijepoj vojvotkinji, koja je zbog toga zaposlila slavni tim stručnjaka za odnose s javnošću koji su se susreli s nekim od najtežih slučajeva narušenog imidža u svijetu slavnih. 

Naime, Meghan se odlučila za PR firmu koja je nekoć zastupala posrnulog filmskog producenta i seksualnog predatora Harveya Weinsteina i pop-kralja Michalea Jacksona. Sunshine Sachs slavna je tvrtka koja se bavi odnosima s javnošću, a njihove usluge vrtoglavo su skupe. Baveći se s klijentima kojima je javnost prišila razne ružne titule i optužbe, Sunshine Sachs trudi se ponovno ih predstaviti publici u boljem svjetlu. 

S obzirom na to da je Meghan u posljednje vrijeme izvrgnuta vrlo oštrim kritikama, a izvori iz kraljevske obitelji tvrde da ju ni pojedini članovi dvora baš ne vole, očito je morala posegnuti za posljednjom slamkom spasa i prepustiti svoj imidž u ruke stručnjaka. 

Mnogi su odmah primijetili da je vrlo neobično što je vojvotkinji uopće dopušteno angažirati posebnu firmu da vodi njezine odnose s javnošću jer je to obično posao posebnih povjerenika u Buckinghamskoj palači, koji su jednako posvećeni svim članovima dvora. 

Iako joj je namjera bila posve suprotna, ovim potezom Meghan je opet uspjela naljutiti Britance koji vide tek očajnički pokušaj pridobivanja njihove ljubavi i još jedan dokaz da Meghan odbija slijediti kraljevska pravila.

S obzirom na sve, vrlo je upitno hoće li novi PR tim uspjeti Meghan iskupiti u očima Britanaca. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +6 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je da svi gledaju u njezine isklesane trbušnjake, no pažnju je privuklo nešto malo intimnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene