Meghan Markle je navodno ipak bila aktivna na društvenim mrežama i to sve do nedavno.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, svoje je račune na društvenim mrežama ugasila još u siječnju prošle godine, samo mjesec dana nakon objave zaruka s princom Harryjem.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Meghan i Harry uživali na duplom spoju s parom koji je nedavno sve iznenadio objavom da čeka prvo dijete Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Evo kako su slavni čestitali Meghan Markle i princu Harryju na rođenju malenog Archieja

No, čini se kako je vojvotkinja ipak bila aktivna? Naime, neimenovani izvor tvrdi kako je 37-godišnja Meghan imala tajni profil kako bi nastavila pratiti svoje prijatelje i to sve do prije nekoliko mjeseci, kada ga je odlučila ugasiti zbog silnih negativnih komentara na svoj račun.

Navodno se osjećala izolirano i to zbog okrutnog ismijavanja pa je tajni profil odlučila ugasiti netom prije božićnih blagdana, kako bi zaštitila vlastito mentalno zdravlje ali i zdravlje svog nerođenog djeteta koje na svijet dolazi u travnju ove godine.

Ostala je toliko zatečena silnom negativnošću da se počela osjećati nesigurno, čak je odlučila ne izlaziti iz palače bez zaštite.

"Pošto je morala ugasiti privatni profil na Instagramu, pod lažnim je imenom pratila svoje prijatelje. Tako je naišla na neke uistinu grozne i zlobne komentare o sebi. To ju je jako pogodilo i na kraju je morala ugasiti i tajni profil da zaštiti mentalno zdravlje, za svoju dobrobit", izjavio je izvor za The Sun.

Većina članova britanske kraljevske obitelji ne koriste društvene mreže, iznimka su princeze Beatrice i Eugenie. Uz to neki članovima monarhije imaju svoje službene profile na Twitteru i Instagramu, no ne upravljaju sami njima i ne objavljuju detalje iz privatnog života.

Objavljene nominacije za Oscara: Evo tko su kandidati koji će se boriti za najprestižniju filmsku nagradu

Sve je počelo još prije 6 mjeseci? Otkrivaju se detalji veze najpoželjnijeg muškarca i najljepše žene Hollywooda

Drastično promijenio imidž: Mladog glumca jedva su prepoznali, ali djevojka je ta koja je ukrala pažnju