Važan detalj

Pogledajte malu gestu koju je Meghan učinila dok je Harry ulazio u auto, a zbog koje svi misle da je savršena žena

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan i Harry u oldtajmeru Jaguar uputili su se u dvorac Frogmore Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle dodatno je osvojila simpatije javnosti.

Meghan Markle opet je napravila nešto što je oduševilo ljude diljem svijeta. Iako u početku to mnogi nisu primijetili, na kraju je detalj koji je napravila bio prekrasna gesta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Naime, dok je prije nego je Harry ušao u automobil kojim su se odvezli na svadbeno slavlje nakon ceremonije vjenčanja, otvorio je vrata svojoj novopečenoj supruzi.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Kada je Meghan ušla u automobil, ona je napravila jednako lijepu gestu. Otvorila je vrata iznutra kako bi Harry lakše ušao.

Internet se odmah užario od komentara jer je ta scena mnoge podsjetila na scenu iz filma ''A Bronx Tale'' kada Sonny objašnjava Calogeru kako može prepoznati dobru curu po tome što će mu ona uvijek pomoći otvoriti vrata iznutra dok on ulazi u automobil.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene