Veliki zalogaj

Meghan i Harry odabrali slastičarku koja će im napraviti svadbenu tortu

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 1 Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Harry i Meghan od Claire Ptak naručili su laganu proljetnu svadbenu tortu.

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle odabrali su slastičarku koja će osmisliti svadbenu tortu za njihovo vjenčanje 19. svibnja, a riječ je o Claire Ptak porijeklom iz Kalifornije, koja od 2005. živi i radi u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Harry i Meghan od nje su naručili laganu proljetnu svadbenu tortu, među čijim će sastojcima biti limun i sok od bazge, a kolač će biti ukrašen svježim cvijećem, objavljeno je iz njihova ureda u Kensingtonskoj palači.

U objavi na Twitteru stoji i da je Meghan Markle svojedobno intervjuirala Ptak za svoj tadašnji blog The Tig koja joj je među ostalim otkrila da slastice pravi od sezonskog voća i organskih sastojaka.

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Slastičarka je na Instagramu napisala da je prilično uzbuđena što je dobila priliku napraviti svadbeni kolač za članove kraljevske obitelji.

"Dijelimo stajališta kada su posrijedi kultura prehrane, porijeklo namirnica, okus, izbor sezonskih namirnica.... Jedva čekam da s vama podijelim sve pojedinosti nakon što odlučimo o okusima i dekoracijama", napisala je Ptak, vlasnica slastičarnice Violet Bakery u trendovskoj istočnolondonskoj četvrti Hackney gdje je najprije imala mali štand s kolačima, a 2010. je ondje otvorila slastičarnicu.

Ptak je porijeklom iz Invernessa u Kaliforniji. Prije preseljenja u London 2005. radila je za poznatu američku slastičarku Alice Waters u Berkeleyu. Izdaje knjige o hrani, piše blogove o hrani, objavljuje fotografije i radi kao konzultantica.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene