Spontana i šarmantna

Meghan Markle održala prvi samostalni govor na koji nitko nije ostao ravnodušan

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle i Doria Regland (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle i Doria Regland (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle ponovno je oduševila svoje obožavatelje spontanošću i šarmom i to prilikom prvog samostalnog govora nakon udaje za princa Harryja.

Vojvotkinja Meghan Markle održala je svoj prvi samostalni govor, prvi nakon udaje za princa Harryja i ulaska u britansku kraljevsku obitelj.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Govor je održala na predstavljanju humanitarnog projekta i kuharice koju su napisale žene pogođene strašnim požarom Grenfell Towera.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Rad na ovom projektu proteklih devet mjeseci bio je nevjerojatan posao ljubavi. Tek nedavno sam se preselila u London i u ovoj kuhinji dočekali su me s toplinom i nježnošću. Ujedno, imala sam se priliku i ovdje, u ovoj maloj prostoriji, uvjeriti koliko je London doista multikulturalan", izjavila je Meghan i pritom sve oduševila spontanošću i šarmom.

Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podršku su joj pritom pružali suprug princ Harry ali majka Doria Regland koja je nedavno stigla u Veliku Britaniju iz Los Angelesa.

Nakon govora Meghan je degustirala neka od jela iz kuharice i družila se s njenim autoricama. Sav prihod od prodaje knjige bit će namijenjen za žrtve strašne tragedije. 

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene