Meghan Markle ponovno je oduševila svoje obožavatelje spontanošću i šarmom i to prilikom prvog samostalnog govora nakon udaje za princa Harryja.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle održala je svoj prvi samostalni govor, prvi nakon udaje za princa Harryja i ulaska u britansku kraljevsku obitelj.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Prisjetili smo se kako je izgledalo kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja, pogledajte fotografije koje su obišle svijet Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta

Govor je održala na predstavljanju humanitarnog projekta i kuharice koju su napisale žene pogođene strašnim požarom Grenfell Towera.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Rad na ovom projektu proteklih devet mjeseci bio je nevjerojatan posao ljubavi. Tek nedavno sam se preselila u London i u ovoj kuhinji dočekali su me s toplinom i nježnošću. Ujedno, imala sam se priliku i ovdje, u ovoj maloj prostoriji, uvjeriti koliko je London doista multikulturalan", izjavila je Meghan i pritom sve oduševila spontanošću i šarmom.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podršku su joj pritom pružali suprug princ Harry ali majka Doria Regland koja je nedavno stigla u Veliku Britaniju iz Los Angelesa.

Nakon govora Meghan je degustirala neka od jela iz kuharice i družila se s njenim autoricama. Sav prihod od prodaje knjige bit će namijenjen za žrtve strašne tragedije. 

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images