Prezgodna!

Rijedak izlazak bez dečka s kojim je mnogi ne mogu povezati, u zanimljivoj opravici do izražaja je došao njezin isklesani trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox je česta meta fotografa, a nije im promakla ni ovoga tjedna kada se pojavila u uskoj kombinaciji kojom je naglasila sve svoje atribute.

Glumicu Megan Fox (35) nerijetko su nazivali novom Angelinom Jolie, a svaki put kada se pojavi u javnosti fotografi se otimaju za sliku ove ljepotice. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna kada se pojavila u kričavo plavoj opravici, kojom je ciljano naglasila svoje utrenirano tijelo.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 Ups! Prozirna majica otkrila je ono što je mudro pokušala sakriti, ali razotkrili su je blicevi fotoaparata!

Kratki topić jasno je oblikovao njezine bujne grudi, no u centru pažnje bili su Meganini isklesani trbušnjaci. Cipele na visoku potpeticu iskombinirala je uz ultra-kratku minicu, a preko sebe je imala jaknu iste boje. Fotografi su je uhvatili na putu prema studiju Milk na Santa Monica Boulevardu, a spremno im je pozirala te se nimalo nije bunila na pažnju koju je dobila.

Inače, glumica je u svibnju prošle godine prvi put uhvaćena s novim dečkom, reperom Machineom Gunom Kellyjem (31). Svi se čude toj vezi, no oni iz dana u dan dokazuju da im zli jezici ne znače ništa u životu te uživaju koliko mogu.

Megan iza sebe ima turbulentni brak s Brianom Austinom Greenom, s kojim prolazi brakorazvodnu parnicu. Glumac je potvrdio da se razvode u svibnju 2020. nakon što je Fox viđena u javnosti s Machineom. Par je bio u braku od 2010. i ima troje djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene