Prekrasna glumica Megan Fox postat će majka po treći put, no nitko nije siguran tko je zapravo otac djeteta.


Glumica Megan Fox iznenadila je sve prisutne na sinoćnjem događaju kada se pojavila u uskoj haljinici, u kojoj joj se isticao trudnički trbuh. Ne samo da nitko nije imao pojma da je lijepa Megan trudna, već ni mediji nisu sigurno tko bi uopće mogao biti otac.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina! Megan Fox i Machine Gun Kelly Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka

Naime, 29-godišnja Fox je prošle godine započela proces rastave od 13 godina starijeg glumca Briana Austina Greena, s kojim je bila u vezi od 2004., a zajedno imaju dvojicu sinova. S obzirom na to da je mjesecima sama i da nije viđena u muškom društvo, nagađa se kako je moguće da je otac njezinog trećeg djeteta upravo bivši suprug, jer se u zadnje vrijeme sve češće druže. Kako njihova rastava još uvijek nije službena prema sudskim dokumentima, čini se kako se stara ljubav ponovno rasplamsala.