Nakon bračne krize, ipak je stiglo i treće dijete. Megan Fox rodila je trećeg sina.


Nakon turbulencija i nesuglasica koje su skoro rezultirale rastavom braka, holivudski glumački par ovih dana ima poseban razlog za slavlje. Naime, nakon sinova Noaha i Bodhija, obitelj Fox - Green dobila je još jednog sina - Journey River Green nova je prinova u obitelji. Prema pisanju E!Newsa, Journey je na svijet stigao 4. kolovoza.

Vezani članci Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Najljepši par Hollywooda u tajnosti dočekao treće dijete još prije dva mjeseca Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Prekrasna Izraelka u nestašnom videu sa svojim je obožavateljima podijelila jednu lijepu vijest

Vijest o trudnoći šokirala je javnost jer je par najavljivao rastavu braka, a kada se Megan Fox na crvenom tepihu pojavila s vidljivim trbušćićem začuđenost je bila još veća. Izvori bliski Megan Fox i Brianu Austinu Greenu tvrde kako je Megan bila predala i papire za razvod braka, no sve je demantirano nakon selidbe u Malibuu.

 

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Megan Fox i Brian Austin Green u vezi su od 2004. godine kada su se upoznali na setu serije Hope and Faith. Tada tek punoljetna djevojka zaljubila se u dvanaest godina starijeg kolegu. Romantična ljubav rezultirala je i zarukama, a onda i brakom 2010. godine.